Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha egy fiú hozzá ér egy lányhoz,2-3 másodperc múlva elkapja a kezét, és ezután zavarban lesz?
honnan tudod,hogy nem volt előtte zavarban? :)
egyébként sok oka lehet, nekem is volt egy ilyen esetem a napokban...ismeretlen srác egy nem hétköznapi esetben hozzáért a kezével a kezemhez,de nem szólt semmit..másodjára pedig ugyanez,de akkor már tisztán körvonalazódott bennem,hogy nem véletlen volt..és úr isten,ez a pasi álmomban sem hittem volna,hogy pont engem szúr ki magának és erre a torkomban kezdett kalapálni a szívem, hihetetlen mennyiségű adrenalin öntött el és emellett próbáltam leplezni,hogy ő ebből semmit ne vegyen észre..de ha tudta volna,hogy milyen szenvedélyes érzelmeket vált ki belőlem,akkor tuti h kéz-simi helyett egyből a számra tapadt volna...am remélem,levágta,hogy nem azért vagyok zavarban,mert rosszat tett,hanem mert annyira elkezdett remegni a lábam az érintésétől,hogy majdnem elájultam..de ez majd kedden kiderül :)
Véleményem szerint elektro-statikus anomália zajlott le.
A fiú nemsokkal a lány megérintése előtt valami olyat csinált ami súrlódást keltett, és az így termelődött hő egy része a fizikai kontaktusnál átadódott lányba ezért elektromos áram keletkezett, ami megrázta a fiú kezét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!