Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogyan reagáljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogyan reagáljak?

Figyelt kérdés

Megtudtam, hogy egyik barátnőm komolyan szerelmes belém, és már ő is tudja, hogy én tudom. Eléggé jóban voltunk, de nem tudom, hogyan viszonyuljak ezek után hozzá. Kezdjem el feltűnően kerülni? Pedig több órán padtársak is vagyunk! Valaki segítsen!!!

16/L

2012. szept. 11. 17:40
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
de attól mert még szerelmes beléd.nem kell kerülni.ugyan olyan barátok vagytok.csak mond meg neki,hogy semmi nem lesz
2012. szept. 11. 17:42
 2/5 A kérdező kommentje:
De rohadt nagy zavarban vagyok amiatt, hogy lány létére ezt csinálja... Nem tudok rá továbbra is jó barátnőként tekinteni...
2012. szept. 11. 17:45
 3/5 anonim ***** válasza:
72%
Elsővel teljesen egyetértek. Vagy, ha nem bírod ezt megtenni, ne nevezd magad a barátnőjének...:/ :)
2012. szept. 11. 17:45
 4/5 anonim ***** válasza:
72%
Akkor nem is nagyon voltál a barátnője... Ez már velem is megesett, de én komolyan megbeszéltem vele, és még most is jóban vagyunk. Egyik legjobb barátnőm lett azóta, pedig higgy nekem én is megszeppentem akkor...
2012. szept. 11. 17:46
 5/5 A kérdező kommentje:
és neked hogy mondta el?
2012. szept. 11. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!