Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudom megbüntetni, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudom megbüntetni, vagy legalább csak túljutni rajta?

Figyelt kérdés

3 évig jártam a barátommal. Már az elején voltak gondok, mert kiderült hogy korai magömléssel szenved és merevedési gondjai is vannak (ezért elhagyták az eddigi barátnői). Próbáltam mellette lenni, segíteni, eljártunk szexuálpszichológushoz. Voltak apróbb összezördüléseink, meg egy nagyobb, mert megcsalt (ameddig ment neki...). Bemagyarázta nekem hogy a férfiasságát akarta visszakapni, stb.

2 évig ezt leszámítva megvoltunk. Aztán az anyukája rám szállt, azzal vádolt hogy a fiának miattam vannak problémái, pedig ő is tudta, hogy évek óta küzd ezzel. Idejött az albérletembe, veszekedett velem, felhívta anyukámat hogy rosszul nevelt, fenyegetett hogy ne merjem betenni hozzájuk a lábam, stb. A párom nem védett meg. Itt kezdődött a kálvária. Minden napos veszekedések, sírások, nem értettem, miért kapom ezt. Minden nap meleg étellel vártam, pedig nem is nálam lakott, segítettem mindenben amiben tudtam, tiszta, igényes lány vagyok, én úgy érzem , mindent megadtam neki.

Az elmúlt pár hónapban a párom rengeteget kiabált velem, azt mondta, ne pusziljam meg, mert neki még az sem esik jól. Nem találkozott velem hetekig, aztán szakítottam vele. Utólag olyanokat mond hogy csak kihasznált, mert csak én tűrtem el a szexuális teljesítményét, de még így is jobb nélkülem.

A legjobb, hogy pénzzel is tartozik, de szerintem azt sem fogom viszont látni soha.

Hogyan tudom valahogyan bántani? Nem tudok ezen csak úgy túllépni. Köszönöm annak aki ezt elolvasta, tudom, hosszúra sikerült.

2012. szept. 10. 22:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem úgy tudod a legjobban megbüntetni, ha a lehető legtöbb ember tudja meg róla a rossz dolgokat. Terjeszd el, h nem bírja az ágyban, nem fürdik rendesen és csak kihasználja a nőket, mert hosszú távon nem bírná mellette senki. A barátki körében nyugodtan lehet, legalább mindenki röhög majd rajta. Ezek után szard le, az ilyen azt se érdmli, h leköpjék...szánalmas egy ember. Arra azért vigyázz, h ő ne tudjon visszavágni, ne hagyd, h legyen nála olyan kép v videó, amivel visszaélhet. Remélem tudtam segíteni. Sok sikert :)
2012. szept. 10. 23:48
 12/14 anonim ***** válasza:

Ne tekints magadra áldozatként, mert akkor tényleg az leszel. Fogd ezt fel úgy, mint egy hasznos leckét, tanulj belőle és erősödj meg tőle. Zavard el a francba ezt az önző dögöt és lépj tovább minél hamarabb. Ha tényleg megadtál neki mindent, amit tudtál és erre ez a válasz, akkor nem érdemli meg az erőfeszítéseidet.

De mit gondolsz, mégis mi lehet az, ami ennyire kiakasztotta? Nem jöttek elő közben más problémák?

2012. szept. 11. 13:52
 13/14 A kérdező kommentje:
Másokkal is furcsán viselkedik, nyugtatókat szed, sokat sír. De ez még nem indok arra, hogy azt mondja hogy 3 éven át csak kihasznált.Én nem tettem semmit.
2012. szept. 11. 17:05
 14/14 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 23:16

Szeged messze van. :) Amúgy meg ne foglalkozz vele! Csak kamuzik a kisköcsög! A kapcsolatban te voltál az értékesebb fél és a szakítás után is te maradtál az! Ő most ugyanaz a senki aki azelőtt volt! Szerinted ki járt rosszabbul? :)

2012. szept. 12. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!