Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok olyan lányt, akit medencében megfürdethetek?
a 8. és 9. válaszok is magukért beszélnek, de ezeken legalább jót lehet szórakozni. :DDD
és igen, sokan semmit nem tudnak a kérdezőről és elkönyvelik mindenfélének, ez is tipikus.
de amúgy miért abnormális a kérdés? ha picit is belegondol az ember a jelentésébe (amit nem sokan szoktak itt), leeshet kb. h mit jelent. a 2. hozzászóló pedzegetett vmit, ő legalább rákérdezett arra amit nem értett teljesen, de jófelé kapizsgált.
mert amúgy mit jelent az h a "medencében megfürdetnek vkit"? ha vki soha nem is hallotta a kifejezést, sztem lehet vmi halvány elképzelése, ha már volt valaha életében strandon, nem?
Engedd meg hogy az előzményeket félretéve mégis válaszoljak a kérdésre, hátha nekem sikerül. (nagyon fogok igyekezni)
1. Keveredj a lánnyal beszélgetésbe
2. Igyatok valami erőset.
3. Igyatok még
4. Legyél humoros, megnyerő, magabiztos
5. vissza a 2-es ponthoz
6 Vissza a 2-es ponthoz
7. Kérdezd, hogy őt mi indítja be.
8. A választól függetlenül ajánld fel hogy megmaszírozod
9. Nemleges válasz esetén vissza a 2-es ponthoz
10. Igen esetén mennek a dolgok, de kérdd meg hogy amikor lefürdik neki háttal kezdheted-e ott a masszázst.
Persze mondd el neki, hogy semmit nem akarsz amit ő sem etc, etc...
ez mitnt a 10 parancsolat!!!
# 15/16 ma 11:48
csak mellékesen, te ezek után tennél fel itt kérdést, ha ilyen válaszokat kapnál, csak mert valami szót másképp értesz, mint sokan? és még te adod alájuk a lovat? most ezt hogyan minősítsem?
aki picit is gondolkozik (ami ezen az oldalon elég ritka) egyértelműen megérti h a válaszokkal van a baj. egy szót (fürdetés) nem úgy értettem, mint sokan, és ahelyett h erre rákérdeztek volna és megvárták volna a választ, elkezdtek bohóckodni. és te az ő oldalukon állsz, én rád nem mondok inkább semmit.
sztem a válaszolók egy része alkohol vagy drog hatása alatt írt ide, kb. ezt az értelmi szintet tükrözik a nagyon értelmes válaszok. ők vajon a főnökükkel is így beszélnek, vagy a családtagjaikkal? nem hinném h valaha volt főnökük.
# 16/17 ma 14:27
A Te válaszod szinte felüdülés volt az anyázókhoz képest, már majdnem felpontoztalak, de azért nem adom lejjebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!