Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem bukta ez az internetes társkereső vagy másnak azért volt már szerencséje?
"de mondom ennek is megadom az esélyt hátha esetleg ott botlok bele valakiben."
Lehet ők is ennek adták meg az esélyt, de rájöttek, hogy neten, képet nézni meg beszélgetni teljesen más, mint élőben meglátni valakit és vonzódni hozzá.
Nekem is bukta. Mondjuk tény, hogy a 18-28 közötti nők nem komoly szándékkal regisztrálnak fel ilyen oldalakra. Csupán kíváncsiságból. Egónövelésből.
Vagy tényleg olyan lehetetlen elvárásaik vannak, aminek senki sem tud megfelelni. Esetleg olyan a nő, hogy csak lasszóval tudna magának pasit fogni élőben.
Bölcsebb dolog, ha hagyod az egészet a fenébe, és eljössz mondjuk velem szórakozni valami nyugisabb helyre és ott ismerkedsz lányokkal. Garantálom, hogy sikeresebb leszel!
ma 12:53
Persze mondhatná ezt ha mondjuk legalább egyszer találkozna velem..mert ha élőben nem jövök be neki azt megértem.De akkor mi értelme annak hogy 2-3 hétig napi szinten beszélgetek valakivel vagy ismerkedek egyszer csak lelépek??Vagy mondjuk ha megkérdezik tőle hogy mit szólna egy találkozóhoz.Amíg nem találkozunk addig se én se ő nem tud véleményt alkotni.
Ha már törölted magad, akkor persze mindegy, de én pl. társkeresőn találtam meg a mostani feleségemet. Az más kérdés, hogy jelenleg nem annyira állnak jól a dolgaink, de idestova 4 éve vagyunk együtt, ami netes ismeretségből kiindulva nem is olyan rossz szerintem. Alapvetően azt gondolom, hogy jól csinálod, amit csinálsz, csak még nem vagy eléggé felkészült és peched is van. A lényeg, hogy minél hamarabb próbálj meg kieszközölni egy személyes talit. Akik messze laknak tőled, azokat alapból ejtsd ki, távkapcsolatból nagyon ritkán lesz valami. A legjobb a lakóhelyeden és közvetlen környezetében keresgélni. Általában ha egy nő vonakodik a személyes találkozástól, akkor ott valami kamuzás van, ilyenkor jobb, ha hagyod a fenébe. Ja, és semmi nem tiltja, hogy egyszerre több nővel is ismerkedj párhuzamosan. Ne hidd, hogy ők nem így játszanak.
Még valami, szerintem nem árt kicsit "keménynek" lenni, akkor is, ha nem vagy az. A nőnek fontos, hogy érezze, itt te vagy a főnök, te irányítasz, te adod meg a kereteket. Ha ilyen galamblelkű jóembernek állítod be magad (mint amilyen vagy is), akkor azzal vissza fognak élni sokan. Az is segíthet, hogy ha nem azt sugallod nagy erőkkel, hogy jövőbeni életed párját keresed, hanem elintézed annyival, hogy nyitott vagy egy tartós kapcsolatra, de megvannak a feltételei, hogy ilyen kialakuljon, és most még nem tudsz érdemben nyilatkozni erről.
Bocs, ha sok lett, de szerintem a társkereső nagyon jó eszköz, hogy a sok hulladék nőből ki lehessen szűrni pár normálisat, és kár lenne elpasszolnod néhány szerencsétlen tapasztalat miatt.
ma 12:53
Hogyan vonzódjon ha meg sem adja az esélyt sem magának sem nekem??Itt ez a lényeg!!Mert ha egy találka után mondja azt hogy ok de nem voltál szimpi vagy nem indult meg bennem aminek kellene akkor igaz az is rosszul esik az embernek de érthető a dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!