Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is jó kis szemét vicc ez a sorstól?
Alacsony, sovány alkatú vagyok, ha lány lennék már imádnának a fiúk, de fiúként undorodnak tőlem a lányok és én vagyok a ragályos pestis, akitől menekülni kell, mert halál hozok rájuk, ha véletlen le merem őket szólítnai vagy rájuk merek nézni.
Ja és sportolok, edzek, teszek azért, hogy hízzak, de csodát senki se várjon, megmondták ritka vacak anyagcserém van.
hihihi
a párom is gebe de nem zavar
183cm magas és alig 70kg
Eszemben sincs a vékony alacsony csajszikhoz vonzódni... :D Azokat meghagyom a mümájereknek, én inkább maradok a teltebb idomoknál.
Am mi lesz most így veled? Már a második kommentelõ irja, hogy csajnak se lennél jó..
Akkor most UFO leszel? xD Bár arra meg nem vonatkoznak a moderátori feltételek.. Legalább szabad joggal kiirhatod már akár napi 3X is a napi 1X helyett.. ;)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!