Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Bejönnek nektek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Bejönnek nektek a kicsit fehérbőrű pasik?

Figyelt kérdés

Alapból nem valami "szines" van, és nem tudom jobban lebarnítani!XDHa a napon vagyok akk. nem barnul... csak kicsit.

Szolizni meg nem szeretnék.

De amúgy nem olyan hófehér bőrre kell gondolni!Egy kicsit barna is.

2009. júl. 29. 19:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Fekete hajad van? Mert a fehér bőrű fekete hajú pasik nekem nagyon bejönnek.
2009. júl. 29. 19:55
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
A fehér bőr most menő sztem, a vámpíroknak is olyan van! :D
2009. júl. 29. 20:00
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Úgyis tombol most a Twilight láz , úgyhogy az összes vámpír fanatikus rád fog tapadni .........

Am. nekem bejön fehér , de napbarnított bőr is.

2009. júl. 29. 20:04
 4/12 anonim ***** válasza:
77%
nekem abszolút mindegy, hogy hófehér vagy fogja a nap. Nem azért nem fogok valakivel összejönni, mert "úristen nem szolizik." És, hogy őszinte legyek(le lehet pontozni, és nem bántás elnézést, ha valakit ezzel megbántanék) nem tetszenek a szolis pasik :)
2009. júl. 29. 20:08
 5/12 anonim ***** válasza:
61%
Én csak a hófehér bőrű pasikat szeretem!
2009. júl. 29. 20:47
 6/12 A kérdező kommentje:

Kékeszöld szemem, és barnás-fekete hajam van...:)

Örülök akkor, hogy tetszik , bár biztos lesz oylan, akinek nem...de nem baj:)

Hát igen... a filmekben a vámpíroknak is ilyen van:D

Szerencsére a szemem már nem vámpírkék:D

17/F

2009. júl. 29. 21:24
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne tetszenének? :). Mindenkinek más az ízlése, de hidd el, rengeteg lány van, akinek tetszene. És egyébként is, ha megtetszel valakinek,akkor az illető nem kizárólag a bőröd színét fogja figyelembe venni. Fontos lehet a szemed, a hajad, a mosolyod, az egész kisugárzásod is.
2009. júl. 29. 21:28
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
nekem csak a fehér bőrüek tetszenek.
2009. júl. 30. 00:41
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
alig merek írni, le leszek pontozva...:D, ez igaz most nagy sikernek fogsz örvendeni, mert Edward-nak is olyan van..:D:D:D mondjuk én inkább jacob-ot vinném :D de ez az én véleményem, inkább a barna bőrű pasik fele hajlok, de olyanra is volt példa, h megfogott egy fiú személyisége, és nem a bőrszínével foglalkoztam, normális embereknek nem az a lényeg, h milyen pigmentjeid vannak...:D
2009. nov. 28. 14:45
 10/12 thedani ***** válasza:
Eddig a szolárium mániások voltak a menők, de mióta a sok csaj ezt a vámpíros twilight baromságot olvassa és nézi azóta az ilyen emós vámpír pasik, meg a fehér bőrű vasalt hajó csávók kellenek mindenkinek :) És még mondják hogy nincs hatással ránk a tv :)
2009. nov. 28. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!