Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgalmi állapotban a hüvely képes akár,20cmre is megnyúlni?
A hüvely 8-10-12cm hosszúságó?Elképzelni sem tudom hova nyúlik 20cm-re.Még 15-16 ig oké.De 20?Az nem sok kicsit?
Ez most nem reklám de barátomnak 19cm-es szerszáma van és így is vigyáznia kell néhány pózban mert eléri a méhszájamat.Jó nem tartom kizártnak de kicsit soknak tűnik. 19/L
Köszönöm a válaszokat.
Utolsó válaszolónak: A barátomé 21cm és általában "tövig" vagyunk együtt. Nem érzek semmi fájdalmat, semmi kellemetlenséget. Épp ezért tettem fel ezt a kérdést.
Mert nem tudom ilyenkor "hol jár" bennem? Szerintem csak a hüvelyemben. De nem tudom.
Ha valaki okos ebben a témában, KÉREM írjon!
Elég tág fogalom az, hogy "tövig", mint ahogy a 21 centi is, mert hogy honnan mérve?
javaslom, hogy ha érdekel a hüvelyed mélysége, akkor ne a barátod péniszét használd a méréshez, hanem valami botszerű dolgot, amit becentizel. (Természetesen alaposan megtisztítva, még jobb, ha gumit húzol rá.) Akkor egyértelmű lesz a dolog.
És ha így is megvana 21 centi, akkor gratulálok, te vagy az első nő, akiről hallottam. De nem hinném. Teljesen töbig nem tudják betenni, ott vannak pl a herék akadályként.
Elhitted neki vagy lemérted! :)
Ha leméred vonalzóval, de a tetejét mérd, a felső oldalát mérd, a hasa felől, ne alul a heréktől, és 21 centi akkor én is gratulálok neki, és neked is!
Óriási mázli, hogy egymásra találtatok, mert ez a legtöbb lánynak túl sok lenne! Amúgy engem is érdekel, hogy hol a kuki többi része ilyenkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!