Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez hülye pasizós módszer?
mindenesetre nagyon kreativ vagy,az látszik :)
próbáld ki,ha bejön akkor ird is meg ugyanide,mert én erre nagyon kiváncsi vagyok..! :)
vagy esetleg menj oda és kérdezd meg hány óra...de ne hagyd ott annyival,hogy oké..köszii hanem kérdezz tőle dolgokat!
Juj, tök jók a válaszok, köszi! :) Ha kiröhög, legalább bearanyozom a napját. :D De amúgy ma jutott eszembe, amikor már másodszorra botlottam meg a nagy semmiben az úton... :D Szóval alapból elég kétballábas vagyok. Már gyakorlom is az esést, már egész jól megy. :DD
Lehet, hogy tényleg sok filmet nézek.. :D De miért ne történhetne meg ez a valóságban is? :)
Ez akkora klisé, hogy egy gagyi amcsigimis filmbe simán elmenne, de barátokközt forgatókönyv is lehetne belőle!
Egyből lebuknál, és inkább a visszájára fordulna a dolog!
kockák egyből ugrottak
én ennél nagyobb hülyeséget még nem is hallottam, én röhögnék rajtad, ha meg azt hiszed, hogy ez majd bearanyozza a napomat még szánalmas is vagy
egyébként én nem segítenék összeszedni a cuccaidat, még ha lett volna esélyed azt is ellőnéd, mert kinek kell egy idióta? szerintem még mindig az a tuti módszer, ha odamész és beszélsz vele, vagy rosszabb esetben facebook
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!