Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti figyelitek, hogy milyen a fiúk körme a kezén?
Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, hogy koszos-e, mert természetesen legyen ápolt. Hanem arra, hogy milyen formájú, méretű, elmond-e ez nektek valamit az egyénről?
Egyik filmben pl. hallottam, hogy csajok mondták: "Sose járj olyan pasival, akinek tökéletesek a körmei." - gondolom arra utaltak, hogy akkor tuti meleg. Vélemény?
2009. júl. 29. 14:22
1/9 anonim válasza:
Nehogy már a körme alapján ítéld meg. Hogy tud valakit ez befolyásolni a párválasztásban? Amúgy a kérdésedre válaszolva: nem érdekel milyen formájú a körme, ez csak a hülye bravógörl újságba teszik bele, hogy legyen témájuk.
2/9 anonim válasza:
én mindig megnézem a pasim körmeit persze nem feltünöen, sokat elmond róla, hogy rágja-e vagy tul nagy vagy éppen, tul lányos(kakkor bu*zi)nekem az ideális köröm: nem nagy éppen akkora hogyha megnézem a tenyerét éppen hogycsak ne logjon ki a köröm az ujja végén. nekem ez az ideális
3/9 anonim válasza:
Attól még, hogy neked ez az ideális, nem tudsz meg róla semmit. Max annyit, hogy ápolja a kezeit.
4/9 anonim válasza:
Ez egy nagyon láma kérdés. szerintem cseszettül neszámit.
5/9 A kérdező kommentje:
Láma kérdés mert neked nem számít? Gratulálok!
Aki rendes választ adott annak köszi.
2009. júl. 29. 16:13
6/9 anonim válasza:
Én megnézem.. Egyszer láttam olyat, hogy átlátszóval volt kilakkozva körme, ami kicsit rózsaszínesen fénylett.. De nem volt bυzi, mert leszólított. Én viszont menekültem :S
16L
7/9 anonim válasza:
Én is figyelem a pasik körmét,elsősorban a hosszát.Mivel karmoltak már meg véletlenül ujjazás közbe.
8/9 anonim válasza:
Nekem a szem után ez az első, amit megnézek egy srácon, a kezével együtt. Nekem fontos, hogy szépek legyenek a körmei, na nem kell csicsázni lakkal, de legyen ápolt. Utálom, ha valaki tövig levágja a körmét, de ha rágja, az inkább elgondolkoztat.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, főleg neked "00:18", hasznos volt és egyetértek :)
2009. júl. 30. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!