Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti hozzáérnétek egy olyan lányhoz, aki nem tetszik?
Figyelt kérdés
"Véletlenül" az egyik kezével megfogta a derekam pár másodpercre. Közömbösek vagyunk egymás számára, nem sűrűn beszélgetünk. Fiúk, ti megfognátok egy olyan lány pl derekát, aki nem tetszik? Kort is írjatok!2012. szept. 8. 09:29
2/7 A kérdező kommentje:
De egy olyan lányon is, aki külsőre nem vonzana?
2012. szept. 8. 09:36
3/7 anonim válasza:
dugni akar :D diszkóba random fogom meg a lányok derekát.
4/7 anonim válasza:
Én akkor is megfognám ha nem olyan vonzó végülis jobb mint a semmi vagy nem?
5/7 anonim válasza:
előző jóhogy :D
én se érnék hozzá ösztönös vagy nem tudom xxd
de ha tetszik még Puszit is adnék neki ;)
17/F
6/7 anonim válasza:
Végülis nem kerülöm, mint a leprást, de csak olyan lánnyal keresem a testi kontaktust, aki tetszik, v legalább külsőre bejön.
7/7 anonim válasza:
fogtam már meg 70 éves derekát is h álljon arrébb,
helyzetfüggő h erre válazolni tudjak, miért fogta meg a derekad, közben beszélgettetek?
írd le a szituációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!