Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorodom a barátom lábától, olyan csúnya, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Vastag a lába, a körme kicsit koszos, és van rajta tyúkszem (?) is.2009. júl. 29. 12:33
1/9 anonim válasza:
Fúúúj!!!Mondd meg neki,hogy pucolja ki a körmeit,és a "tyúkszem"ével is csináljon valamit,mert eléggé visszataszitó neked!
2/9 anonim válasza:
Én is azt javaslom, hogy beszélj vele. Elvégre társak vagytok, meg fogja érteni.
3/9 anonim válasza:
A lába vastagságával nem tud mit csinálni, tehát azt ne említsd meg neki, mert rosszul fogja magát érezni és azt hiszi nem vonzó számodra. A többivel lehet mit kezdeni. Ne úgy ülj le vele, hogy " Nézd, undorodom a lábadtól." Hanem pl: " Jajj nem fáj? Van rá tapasz amitől elmúlik." A körmeit meg megmondhatod, hogy pucolja ki, mert hát, kéne. Így talán nem is sértődik meg.
5/9 anonim válasza:
Szerintem küld el pedikűröshöz. És mond meg hogy da nem csak nők mennek, és egyáltalán nem ciki. A tyúkszemből mostegy van de ha nem foglalkozik vele egyre több lessz a lábujjain.
6/9 A kérdező kommentje:
olyan ciki erről beszélni...
2009. júl. 29. 13:22
8/9 anonim válasza:
kérd meg, hogy mindig legyen zokniban :D
9/9 anonim válasza:
Apámnak öröklött körömgombája van,nem a ragájos féle,de elég rendesen le van rohadva a lába,és a környezetében mindenki okád tőle. Szörny stigmatizáló hatás ez. Szerencsére én nem örököltem. Az ápolatlanság ellen lehet tenni, ha koszos disznó az illető,az kínos,visszatetsző.A láb vastagságáról is lehet tenni eddzéssel. A lábat lehet leborotválni ha nagyon szúnyogcsődörnek néz ki amugy. Tyúkszem még mindig jobb mint a tyűkszar a lábujjak közt,de azt meg bőrgyógyász rendbe tudja kapatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!