Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek Magyarországon helyes rocker pasik?
3.
Vannak ilyen egyedek a rockerek között, de nem kéne ennyire általánosítani. Én nagyon sok rendesen ápolt rockerrel találkoztam. És jó magam is annak tartom magam. Mi a bajod az egyszínű pólókkal? Nekem csak olcsó ruháim vannak és tök jók, nagy részük egyszínű mert nekem csak az tetszik. Persze hogy régi fekete farmert használok, mert a mai "ruhák" többsége undorító és nekem nem kell egy DIREKT kikoptatott kék farmernek nevezett valami, amúgy meg mi a bajod a feketével? Szerintem elegáns és férfias. 19/F
Én meg általánosban úgy hallgattam az ilyen zenéket, pl. pokolgépet, hogy akkor adták ki a lemezt, meg alicecoopert stb., de aztán kinőttem belőle, és velem együtt sok rocker/metálos osztálytársam is, ezért úgy látom, hogy aki felnőtt korára még mindig ezt az életformát viszi, az leginkább infantilis.
Ennyit a szimatszatyorról, katonai bakancsról, málhazsákról, amikről sokan azt se tudják, hogy mire való igazából!
36F
Nekem 7 évembe telt, de megtaláltam a nagy rocker Ő-t amilyeneket szinte csak a tvben látni... :P Soha nem gondoltam volna, hogy találok ilyet, amire mindig is vágytam. El sem akartam hinni amikor összejöttünk :D
Izmos, szélles vállak, hosszú dús barna haj, 185cm, kék szemek.
Öltözködés: divatos koptatott farmerek, dzsekik, ingek, márkás cuccok, szóval szeret divatozni is :) gitáros, nem igénytelen, mindenhol borotválkozik, parfümözi magát. :)
én 23/L ő 26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!