Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti szoktatok ilyeneket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti szoktatok ilyeneket mondani?

Figyelt kérdés
Az egyik nagyon jó fiú barátom amikor tudja hogy milyen régen voltam már pasival , meg ha szenvedek ...olyanokat mond hogy ő meg én, és hogy sajnos nem lehet. Minek mond akkor ilyet, hogy még rosszabb legyen nekem? Olyan nagy poén ez? Vagy mi?
2012. szept. 7. 07:30
 1/8 anonim ***** válasza:

Fogod és közlöd vele hogy sz*rul esik amikor ilyeneket mond.

Legyen szíves mellőzni az ilyen beszólásokat.Ha jó barát akkor megérti és változtat,ha pedig nem,lekeversz neki egy pofont és otthagyod és addig kerülöd amíg észhez nem tér. :D

2012. szept. 7. 07:54
 2/8 milyen ***** válasza:
100%
Ez a srác több szeretne lenni mint egy barát, csak nem meri kimondani, hogy nagyon vonzódik hozzád. Nem poénkodik, szerintem, hanem rád van indulva, és arra vár hogy egy ilyen megjegyzésnél elkapd!
2012. szept. 7. 07:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem mássz rá a szemétre ha már ezt csinálja. Kíváncsi lennék rá hogy ellent tudná e állni..
2012. szept. 7. 08:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Olyan helyen dolgozom,ahol én vagyok az egyetlen nő,minden nap ezt hallgatom,annak ellenére,hogy van férjem... nem kell az ilyesmit felvenni! Ne foglalkozz vele.Azt meg senkinek nem kéne reklámoznod,hogy mikor voltál pasival,még a fiú barátaidnak se. Nekik pláne nem,látod mennyire ostobák és gyerekesek,ha ebből poént csinálnak.Az,hogy mikor kivel feküdtél le,senkire nem tartozik,csak rád!
2012. szept. 7. 08:03
 5/8 A kérdező kommentje:
A legjobb barátom és elég sok mindent tud rólam. Mondtam hogy így csak rosszabb de azt mondta ez a célja XD. Rámászni meg nem tudnék , mert bnője van. Nem akarok olyan lenni. Am elvileg tényleg tetszek neki , legalábbis már mondott arra utalókat.
2012. szept. 7. 08:10
 6/8 milyen ***** válasza:
Ha nem vagyok indiszkrét, hány éves vagy?
2012. szept. 7. 08:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem kíváncsi, hogy te mit lépsz rá.

Lehet, ha azt mondanád, hogy ja, sajnos nem lehet, akkor ő próbálkozna mégis nálad.

2012. szept. 7. 09:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem barát, hanem csak egy tapló szemét. Milyen barát az ilyen?
2012. szept. 11. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!