Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bemegyek egy gyógyszertárba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bemegyek egy gyógyszertárba óvszerért akkor ott mit kell mondani a méretre?

Figyelt kérdés
szóval mondom h pl kérek egy durex love, kotont, vagyis egy dobozzal, vagy mondjam h 52mm-es kell? vagy mit fog kérdezni hogyan vannak ezek a dolgok? azért akarok gyógyszertárba venni, mert ott kisebb a forgalom, de drágább a gyógyszertárban?
2012. szept. 6. 18:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
nehogy azt mond, hogy koton xD
2012. szept. 6. 18:05
 2/7 anonim ***** válasza:

Multiba senkit nem érdekel, mit veszel. Nagyobb a forgalom, de senkit nem foglalkozik vele, hogy mit veszel, vagy csinálsz. A gyógyszerészt érdekled, mert ő segíteni akar. Én első esetben multiban venném, aztán szépen lassan belerázódsz. (Mondjuk patikában azért érdemesebb, mert ott biztos nincs olyan idióta, aki tűvel kiszurkálja őket)

Nem kell méretet mondani, fajtát kell.

2012. szept. 6. 18:06
 3/7 A kérdező kommentje:
szóval akkor csak mondom h egy doboz durex love-ot?
2012. szept. 6. 18:07
 4/7 A kérdező kommentje:
de szerintem boltban sem szurkálja ki senki, mivel be van dobozolva, és még benne van fóliában is a doboz
2012. szept. 6. 18:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Vigyázz mert a pénztáros rögtön vágja majd milyen vastag a pélód..
2012. szept. 6. 18:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Mindegyik 52-53 mm-es. Kivéve persze az XXL. De amúgy már rég feltalálták az önkiszolgáló boltot. Ott nyugodtan válogathatsz aztán csak leemeled, pl. a dm-ben és rárakod a pénztárnál a szalagra. Köszönés, egy kis mosoly ha kell, de többnyire faarccal csak a pénzt kérik.

Én régebben többször vettem gyógyszertárban és elég kényelmetlen volt a kiszolgálás. Bár én minden szitut megoldok, de te ott égtél volna mint a reistag, látszik a kérdésedből, hogy nagyon el vagy veszve ebben a világban.

Egy béna gyógyszerész nagyon könnyen beéget mások előtt. Kib@sz egy nagy csomó kotont a pultra és kérdezget minden f@szságot, ott határozottnak kell lenni.

Komolyan! Volt olyan hogy pontosan megmondtam hogy mi kell, erre kivágott egy nagy kosárral a pultra hogy válasszam ki mert ő nem tudja hogy melyik az. Szóval egy gyógyszertárban nem egyszerű a nőkkel. Persze amúgy sem az életben. Majd rá jössz te is hogy észnél kell lenni.

2012. szept. 6. 23:43
 7/7 anonim válasza:
próbáld fel mielött megveszed
2012. szept. 28. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!