Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ÁÁÁ már megint el halaztottam! Mit tegyek?
Az a helyzet hogy nekem nagyon furcsa fiúk tetszenek...
És 2-3 havonta találkozok max egy olyan fiúval aki után én is megfordulok hogy wáó de jó pasi és de cuki :D
De úgy érzem hogy sose fogom így megtalálni a párom!
Ma a busz megállóban ládtam egy ilyen fiút de 4 haverjával volt így nem mehetem oda hozzá minden féle hülye indokal ...
18/L
(telefonról nehéz pötyögni ) így pont nem érdekel hogy írok !!!
És amúgy se ez volt a kérdés kedves 55%-kos ...hmmm
Amúgy Kispesti vagyok :D
Az a baj, hogy sokan nem törődnek azzal, hogy hogyan írnak "nem az a lényeg" címen, ezt veszik természetesnek, és ezáltal nem is fognak megtanulni helyesen írni. "Jó az úgy is, mindenki érti!" Ja, csak elég negatív véleménnyel lesznek az illetőről.
el halasztottam = elhalasztottam
találkozok = találkozom
busz megállóban = buszmegállóban
ládtam = láttam
Remélem most boldog vagy !
Miért nem mész el nyelvtan tanárnak ?
A Bunkó stilusod már meg van hozzá!
Minek neked okostelefon, ha még írni sem tudsz rajta?
Ennyi idősen nem a fiúkkal kéne foglalkoznod, hanem inkább nyelvtant kéne tanulnod. Valószínűleg abban javulna is a teljesítményed, mert fiút nem fogsz találni az is biztos.
15/15-nek egy nagy pacsit!
Ennek a lánynak érettségit adtak/adnak? Atya világ!!
Mind a kettő Bunkónak ment a lefele mutató kezecske! ;)
Na Csóki
Júj kaptam egy lefele mutató kezecskét, mindjárt összedől a világ.:D 18 évesen azért megtanulhatnál már rendesen írni és talán nem ilyen életképtelen kis senkiként viselkedni...
Mellesleg "ládtam", még ha nem is tudsz rendesen írni a telefonodról, akkor is hogy a francba kerül oda az a d betű? Ennyire nem lehetsz vak, még csak közel sincsen egymáshoz az a két betű.
ÉN is Kispesti vagyok :)
Vannak itt elég furcsa srácok.
Akad még.
F19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!