Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítanátok le azt a fiút aki tetszik nektek? Vagy fiúk ti minek örülnétek, ha mivel menne oda hozzátok egy lány, milyen témával?
Szia!
Ha esetleg ismered egy barátját,o.társát,vagy akárkit aki tudhat róla,kérdezz a fiú felől.Pl.megkérdezheted,hogy szereti-e a kocsikat(általában szeretik a fiúk szerintem),és akkor leülhetnél a közelébe valami kocsis lappal vagy ilyesmi...Vagy megtudhatod könnyen azt,hogy focizik-e,és ha igen,elmehetsz a meccsekre,és mutathatsz érdeklődést.Nem tudod hányadikos ? Az is sokat segítene..
De amúgy csak úgy is odamehetsz hozzá,bemutatkozhatsz,néha a fiúk is örülnek,ha egy lány kezdeményez;)
Én is kezdeményeztem már,csak simán odamentem buszmegállóban és megkérdeztem hány óra van,és aztán annyira megismertük egymást,hogy akkor lettem éltemben előszőr szerelmes..:)
Tehát lényegtelen,ha te is tetszesz neki,és persze nem nyomulsz annyira ,hogy azt mindenki kiszúrja,szerintem tuti nem hagyja annyiban.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!