Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szólítanátok le azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólítanátok le azt a fiút aki tetszik nektek? Vagy fiúk ti minek örülnétek, ha mivel menne oda hozzátok egy lány, milyen témával?

Figyelt kérdés
Hát új suliba kerültem, és tetszik egy fiú. De még nem beszéltem vele, szeretnék valamit mondani neki, de fogalmam sincs milyen közös témánk lehetnének, nem tudom miket szeret meg minden :/

2012. szept. 6. 13:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ómájgád
2012. szept. 9. 01:14
 12/14 A kérdező kommentje:
Miért írod? Mi bajod ? xd
2012. szept. 9. 15:58
 13/14 anonim ***** válasza:
A leejtős sztoridra írtam. Nekem amikor egy lány ennyi egyértelműen viselkedik, hát nem sok verziót hagy ezzel.
2012. szept. 9. 22:19
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha esetleg ismered egy barátját,o.társát,vagy akárkit aki tudhat róla,kérdezz a fiú felől.Pl.megkérdezheted,hogy szereti-e a kocsikat(általában szeretik a fiúk szerintem),és akkor leülhetnél a közelébe valami kocsis lappal vagy ilyesmi...Vagy megtudhatod könnyen azt,hogy focizik-e,és ha igen,elmehetsz a meccsekre,és mutathatsz érdeklődést.Nem tudod hányadikos ? Az is sokat segítene..

De amúgy csak úgy is odamehetsz hozzá,bemutatkozhatsz,néha a fiúk is örülnek,ha egy lány kezdeményez;)

Én is kezdeményeztem már,csak simán odamentem buszmegállóban és megkérdeztem hány óra van,és aztán annyira megismertük egymást,hogy akkor lettem éltemben előszőr szerelmes..:)

Tehát lényegtelen,ha te is tetszesz neki,és persze nem nyomulsz annyira ,hogy azt mindenki kiszúrja,szerintem tuti nem hagyja annyiban.:)

2012. szept. 11. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!