Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ti hogyan hordjátok a farkatokat?
Figyelt kérdés
Tehát mikor beteszem a boxerba, akkor felhajtom, de ahogy járkálok, vagy megyek valahová, akkor lecsúszik(lefele lóg), és ha feláll, akkor előre nyújtózkodik, láthatóan dudorodik a nadrágom.2012. szept. 6. 11:15
2/10 anonim válasza:
a lábam között...
sztem midnen egészséges férfinek lefelé lóg alap állapotban, ha kidudorodik kicsit az sem zavar sztem a nőknek is tetszik
3/10 anonim válasza:
a farkam 40 cm hosszú ha lefelé lóg nagyon zavar, a golyóim 60 cm-re megnyúltak elég gáz, szóval fel vannak kötve a nyakamba
4/10 anonim válasza:
Én a lábamra tekerem a hegyét berakom a zokniba, hogy ne mocorogjon...
5/10 anonim válasza:
én kimentem pendrive-ra és úgy, amikor kell csak kell keresni egy usb-t és király
6/10 anonim válasza:
Talicskán tolom magam előtt. Nehéz felszállni a buszra.
7/10 anonim válasza:
Nekem oldalra/lefelé lóg. Nem zavar úgy.. de egy hülye kérdés ez :D
8/10 anonim válasza:
Simán lóg, de testmozgáshoz rögzítős fecskét veszek és az tartja.
9/10 anonim válasza:
Olyat is hallottam, hogy van aki gombostűvel rögzíti a hasához, hogy ne lógjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!