Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig férfiasodik egy férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig férfiasodik egy férfi?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra hogy KB hány éves korban alakul ki a végleges magasság, arcszőrzet, arc alakja, stb.
2012. szept. 6. 10:19
 1/3 okoska31 ***** válasza:

még 30-35 éves korban is változik, aztán később is az arc. komolyodik, barázdálja a stressz, megjelenik a felelősség is az arcán.

egy 60 éves pasi 30 éves korában készült képét lehet fel sem ismered.

egyébként a nők is.

ha az a kérdésed, hogy a férfias tulajdonságok (nemik elsősorban) mikorra alakulnak ki, változó, de 20 éves kor utánra már nem jellemző az alakulás megmaradása.

2012. szept. 6. 10:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a 20as eveid kozepere. En meg mindig alakuloban vagyok pedig elmultam 20. De van aki mar 20 eves korara 30nak nez ki es van aki 30 eves korara sem teljesedik ki, szal mindenkinek mas egy kicsit.
2012. szept. 6. 10:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálam 11 hónaposan jelentkezett először a borosta, a péniszméret véglegessége pedig a 7. szülinapom környékén, érte el a végcélt [27cm ;)] Most vagyok 48 éves, várom a kifinomult hölgyek ajánlatait a következő számon: +36304104575. Ha a fiam venné fel küldjék a halál véreres farkára. Üdvözlöm önöket. :)
2012. szept. 6. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!