Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok vele beszélni, miért?
Figyelt kérdés
Nem tudok miről beszélni vele mivel facebookon illetve a való életben sem, mert ha ráirok összeszórúl a gyomrom így nem tudok vele túl sokat beszélni! :S
Szerintem szerelmes vagyok bele! Nincs erre valami trükkötök vagy hogyan tudnák elkezdeni vele beszélni milyen témákról tudnák vele?
2012. szept. 5. 22:54
1/6 Rs. válasza:
alap témákról.. milyen zene stílus.. vagy szereti e xy-t.. ilyesmikről.. és amúgy meg.. ne félj!! az embered nem hiszem, hogy harap :D
2/6 A kérdező kommentje:
köszi
ja meg most jelenleg van pasija de ha majd szakitanak akkor azonnal elkezdjek vele beszélgetni vagy hogyan csináljam majd?
2012. szept. 5. 22:58
3/6 A kérdező kommentje:
azért kérdeztem hogy mikor beszélgessek vele mert ugye járni akarok vele!
2012. szept. 6. 22:34
5/6 A kérdező kommentje:
mert?
2012. szept. 7. 22:41
6/6 anonim válasza:
várod hogy szakítsanak azért. mondjuk ismerős ><"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!