Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves fiú 15 éves lány?
régebben probálkoztam ilyen korú lányokkal is... nekem nem jött be, de lehet h neked nagyob szerencséd lesz a kapcsolatok terén.. igazából ha van türelmed, és nem zavar h még kicsit gyerekesek, akk miért ne? neki tuti imponálni fog a közeledésed.. :)
19/F
szerintem simán lehet belőle
de általában ez fordítva szokót lenni a lány fiatalabb s nem pedig a fiú
de ennek ellenére bármi lehet
20:00 nem olvastad el a kérdést rendesen...itt is a lány a fiatalabb :P
én nem nagyon tudom elképzelni ezt a nagy korkülönbséget pont ebben a korban.de olvastam már ilyet h régen vkik pont ilyen korban jöttek össze és azóta is együtt vannak =)
16/L
Személyes tapasztalatok alapján azt kell hogy mondjam, -bár elég korán 13-14 évesen már elkezdtem "pasizni" de amikor 15 éves voltam pont lett egy 20 éves barátom =)
engem akkor mindenki 18 körülinek hitt pedig semmivel sem nézek ki többnek mint amennyi mindig az adott pillanatban vagyok:D az a lényeg hogy kb másfél éves kapcsolatom volt vele és nem bánom! Úgy gondolom hogy manapság egy 15 éves lány lehet már igen is érett rá! (nah jó belátom a srác nemvolt 20 éves szinten:D könnyű dolgom volt:D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!