Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha folyton zavarba jövök mikor ő szól hozzám? (lány-lány téma)
Szegény kérdezőt nem tudom, miért kellett így lehordani!
Viszont ez nekem se tiszta.. leszbikus vagy, vagy te fiú vagy? Valahogy ezt nem értettem a történetből.
Csak azért kérdezem, mert sokat számít, ha esetleg leszbi vagy. Mert akkor gond van, ha a csaj meg nem az, mert akkor ugye ez lehetetlen. (meg lehet kellemetlen is) :/
Viszont egyébként.. én is szoktam így lenni, sőt! Csak én lány vagyok, és velem fiúkkal van így. Szerintem semmi rosszat nem gondol rólad, csak te érzed úgy, hogy beégsz. Ő vagy észre sem veszi, vagy ha észreveszi - és magamból indulok ki - akkor szerintem tetszik neki a dolog. Biztos jó érzéssel tölti el, hogy ilyet vált ki valakiből. (Mármint ha nem egyoldalú leszbi dologról van szó.) :)
Hogy mit csinálj, azt viszont nem tudom. Ez ellen én se tudok tenni, szerintem akkor múlna el, ha rájönnél, hogy a csaj is akarna többet és már megbíznál benne/ lenne kellő önbizalmad és jól mernéd érezni magad mellette, a közelében. :)
Viszont tényleg 100%-osan meg tudlak érteni, hidd el! ;-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!