Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért fagyok le amikor egy pasi meg akar csokolni?
Figyelt kérdés
amikor a pasim megakart csokolni, lefagytam és nem tudtam, hogy mit tegyek. kérlek segitsetek. köszii2009. júl. 28. 18:28
1/15 anonim válasza:
Hány éves vagy? Szeritem nagyon fiatal lehetsz? Csókolóztál már egyáltalán? Az a sejtésem, hogy még nem. :) Mindenki fél az elsőtől, ez így temészetes. Nem tudok neked mást tanácsolni: vág bele, tedd meg! Különben sosem tanulod meg, hogyan kell. CSókolózni nem nehéz dolog. :) (de nagyon finom;) ) Hajrá!
2/15 A kérdező kommentje:
háth igen még nem:( 13 leszek lassan.
2009. júl. 28. 18:38
3/15 anonim válasza:
Valószínűleg azért, mert nem szereted. Majd ha szerelmes leszel, akkor az lesz az életed vágya, hogy megcsókoljon! Nyugi, nem vagy elkésve! Egyébként a női ösztöneid miatt is lehet a lefagyás, mert érzi a tested, hogy a 13 év körüli fiúk nem állnak meg a csóknál, hanem a bugyidat akarják gyorsan lehúzni!
4/15 anonim válasza:
Hát akkor ezért fagysz le. Mert még nem próbáltad, és félsz hogy milyen lesz. Pedig nagyon jó, bár elsőre lehet hogy túl ...puhának vagy nem is tudom milyennek fogod érezni.
5/15 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek aki irt. jobban érzem magam egy picit. köszii
2009. júl. 28. 18:52
6/15 anonim válasza:
13 évesen én is lefagytam.
Amikor tali végén tudtam h a srác megakar csókolni.
Ezért vártam még,és rá egy évre már nem is féltem annyira.
szóval nyugi ez teljesen természetes,még fel kell ,hogy készülj rá lelkileg.
Na és egy srác kell akivel tényleg szeretnél csókolozni =)
7/15 anonim válasza:
Én most leszek 17 és,amikor most lett volna előszörr lehetőségem csókolózni és egyrész annyira féltem,h nem mertem megtenni,másrészt meg nem volt semmilyen szerelem egyikünk részéről sem és nem tettem meg.De most van egy lány a láthatáron és ha őt csókolhatom meg először annka nagyon fogok örülni,mert akkor az első csókomat szerelmesen adtam:D
8/15 A kérdező kommentje:
Sok szerencsét hozzá;):)
2009. júl. 28. 20:16
9/15 anonim válasza:
1. válaszoló vagyok.
Én is rettenetesen féltem, és az első komoly lehetőség után 1 évvel csókolóztam először. (14 évesen). Így visszagondolva sajnálom egy kicsit, mert nem szerettem a srácot, egy buliban "jöttünk össze", és csak úgy megtörtént. Ennyi év távlatából azt mondom, szebb emlék lett volna az első csókom, ha olyannal történik, akit szeretek.
Ha ennyire félsz, valszeg nem áll még rá készen. Várhatsz még, nem késtél le semmiről. :)
21/L
10/15 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2009. júl. 28. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!