Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed szakításnál az "azért maradjunk barátok" mondatra?
Nekem van olyan barátom,akivel jópár hónapot jártam. Amikor szakítottunk,megbeszéltük,hogy a későbbiekben,ha úgy alakul,akkor barátok leszünk. Nem úgy váltunk el,hogy tányérokat dobáltunk... hanem szépen, úgy,hogy megbeszéltük. Nem voltunk igazán szerelmesek egyébként,ezért is lett vége,de jóban vagyunk a mai napig,számíthatunk egymásra.
Egyébként nem értek ezzel egyet, annak ellenére,hogy nekem sikerült a barátja maradnom. Ez csak akkor működik,ha eltelik valamennyi idő szakítás után,de rögtön utána nyilván nem lehetséges. Szerintem.
Egyik fülemen be, a másikon ki.
Semmi jelentősége egy ilyen mondatnak, mint ha el se hangzana.
Az ember úgyis úgy éli meg az érzelmeit, ahogy megéli, ez, ezen nem változtat.
Ha nem utálkozva válnak el, hanem "közös megegyezéssel" belátják, hogy vége, akkor is, ellenségek ugyan nem lesznek, de barátok se.
Legalább is ahogy én értem a barátságot, az a szakítás kiheverésénél, továbblépésnél, új kapcsolat kialakításánál elég komoly hátrány lenne.
Barátságból lehet szerelem, de szerelemből barátság soha!
Én személy szerint jóban vagyok az exeimmel, de nem tartom őket barátoknak, mivel nincsenek közös programjaink... 21/N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!