Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak ki akar használni, vagy lehet belőle több is?
Ha egesz nyaron foglalkozott veled talan van ra esely. En visszairtam volna egy sms-t neki, hogy "Johetnenek az extrak, de sajnos nem barati alapon, nekem annyi nem eleg"
Ket eshetoseg van: vagy tenyleg csak ki akar hasznalni, a masik lehetoseg meg az, hogy akar valamit toled, de talan azt gondolja, hogy amiatt nem keresed ot, mert te csak baratsagot akarsz.
Az írásod alapján nem lehettek többek, mint 15 esetleg 16 évesek. :) Szerintem még várj még az extrákkal...
A srác is gondolom elég fiatal, lehet, hogy csak fel akart vágni ezzel a dumával. (minden fiú dugni akar 13-tól 80-ig :D)Én a helyedben megmondanám neki, hogy nagyon tetszik, de te nem így gondolod. (Nem vallanám be neki, hogy szeretem)És mivel egész nyáron veled foglalkozott, így majd kiderül, tetszel e neki annyira, hogy komolyabban vegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!