Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell kiszívni vkinek a nyakát?
Figyelt kérdés
Boccs h ilyen hülyeségeket kérdezek..:DxD2009. júl. 28. 13:05
2/8 anonim válasza:
Ez egy gyerekes hülyeség, és elég kellemetlen helyzetekbe hozhatod ezzel a barátodat. Egy kiszívott nyak nagyon ronda és sok nap, mire elmúlik a csúnya nyoma.
Szerintem egy férfi sokkal jobban örülne, ha valami más testrészét szívnád ki! Inkább azzal próbálkozz!
Hozzáteszem ez egy 18 éven felüli rovat! Minden jótanács 18 éven felüli felnőteknek szól itt!
3/8 anonim válasza:
kompresszorral, de közben dugaszold be a seggét :P
4/8 anonim válasza:
Tedd rá az ajkaidat a nyakára, és kezdd el szívni. Ha jól csinálod, egy ronda, fájdalmas, lila folt marad utána, amit napokig takargathat.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ:) am nem akarom csak megkérdeztem mert máshol is olvastam és vki tök mást mondott:D
2009. júl. 28. 15:25
7/8 anonim válasza:
Én kivancsi lennek h az a masik szemely mit mondott h kell kiszivni egy nyakat pls osszd meg velunk !!! legalabb nevetunk egy jot :)
8/8 anonim válasza:
Hát ez vicces, én imádom, ha kiszívják és a barátnőm is...miért is gyerekes? Szerintem izgató... 20/F és 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!