Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mit akarhat?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki egy ideje a volt csaja meg köztem vacilál, egyszer már otthagyta, aztán pár nap után visszament hozzá, engem meg lerázott, de közben azt mondta, hogy engem szeret, rám van szüksége, a másik lánnyal már csak az emlékek kötik össze.Pár hónapig nem beszéltünk, erre megint elkezdett keresni, és ugyanazt a szöveget nyomja majdnem.Mire kellhetek neki? Tudja, hogy úgyse fogok vele lefeküdni, akkor meg miért nyomul még mindig? Szerintetek? 23/L

2012. szept. 3. 17:57
 1/7 anonim ***** válasza:
"Tudja, hogy úgyse fogok vele lefeküdni" Nem tudja!!!
2012. szept. 3. 18:00
 2/7 anonim ***** válasza:

"Tudja, hogy úgyse fogok vele lefeküdni"

Tényleg nem tudja....NEm hiszi el, és ha mondtad is neki, el akarja érni, hogy igen.

Tedd meg,, úgyis 90 % , hogy nem akar téged majd , hanem tovább vacilál.

Lehet, ár nem fekszik le bnője, vagy gondok vannak, de őt szereti, engem is egy ilyen skizo csávó üldöz...lerázott, aztán elvárja h megcsaljam vele bnőjét.

2012. szept. 3. 18:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez egy hülye gyerek... Ne foglalkozz vele nincs értelme.. Nem tudja eldönteni ,hogy mit akar.. és ha megkapta amit szeretne utána többet az életben nem látod vagy majd jól leráz....
2012. szept. 3. 18:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Szórakozik és hülyít! :) Látja, hogy kapható vagy rá! Nem a sexre, hanem hogy bedőlsz a szövegének! Különben nem foglalkoztatna ennyire a kérdés! :) 23 évesen lehetnél már kicsit belátóbb nő!
2012. szept. 3. 18:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Már nem érdekel a hülyesége, gyorsan leráztam.De hónapok után még mindig bepróbálkozna csak mert le akar fektetni?
2012. szept. 3. 18:34
 6/7 anonim ***** válasza:

IGEN!!!!

Látja, hogy naív vagy! Amikor van ideje, előszed a fiókból és csapja a szelet, gondolván, előbb-utóbb úgyis sikerül!

2012. szept. 3. 18:40
 7/7 anonim ***** válasza:

"De hónapok után még mindig bepróbálkozna csak mert le akar fektetni?"

Igen. Én kis skizo kincsem is ezt csinálja, ráadásul úgy, hogy tiltással végződnek beszélgetések...sőőőt nem csak velem, véletlenül mesélte egy másik csaj, hogy nála is próbálkozott... :D

2012. szept. 3. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!