Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mi lehet most mit kéne csinálni?
Figyelt kérdés
elnézést hogy ebbe a kategoriába teszem fel ezt a kérdést és a helyesírási hibákért meg az írási hibákért is bocsánat
most arra ébredtem hogy alhasi fájdalmam van és görcsöl a bal vesém (a balvesémen pyelon tágulatott találtak még 1 és fél éve voltam vese festésen de azt mondták hogy lusta vese) na és nem tudtam vizelni csak nagy nehezen pár cseppet és elégé görcsöl a hasam lent meg érzem hogy teli van a hugy holyagom de nem birok vizzelni a vesém meg fáj :S
mit kéne ilyenkor csinálni suliba amikor mennem kénne akkor még anyukámék alszanak és ezzel nem akarom öket fel kellteni hameg nem megyek el akkor meg lehet letolnak és azt hiszik majd szerintem hogy csak lógni akkarok
17/f
2012. szept. 3. 04:11
1/5 AzOrdogMagyarhangja válasza:
Kézenfogni magad, és elmenni a belgyógyászatra, ne játsz az egészségeddel.
2/5 AzOrdogMagyarhangja válasza:
Valami kimaradt, a szüleid meg hidd el jobban alszanak, holnap ha tudják, h egészséges a fiúk, nyugodtan zavard csak őket ezzel, nem azért neveltek fel, h nekik ne mondhasd el, h vmi gond van.
3/5 anonim válasza:
17évessen sztem vagy annyira felnőtt h bemész a kórházba. Ha szüleidet nem akarod zavarni. Vigyél TAJ-kártyát.
4/5 anonim válasza:
Ez lehet kő, gyulladás, bármi. Mindenképpen irány az ügyelet. Rosszabb, ha mentőt kell hívni, mert már csak vinni tudnak.
5/5 anonim válasza:
Nagyon sürgősen menj ügyeletre! És igenis keltsd fel őket, mit gondolsz, mit éreznél, ha a te gyereked hip-hop rosszul lenne és kiderülne, h eddig azért nem tudtad, mert nem merte elmondani... úgyhogy hajrá! Ők a szüleid, okosabbak, tapasztaltabbak nálad, fognak tudni segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!