Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem nála?

Figyelt kérdés
Tetszik egy fiu. Nem tudom hogy bejönnék e neki, mert ő elég sok csajnak tetszik. A legnagyobb baj az, hogy neki egy csomó lájkja van a facebookon, van a profilképein vagy 70-80 lájk, még az enyémeimen csak 15-20.:/ Szerintem nem vagyok csunya, van hogy dudálnak nekem stb. Nemhiszem, hogy sokkal népszerűbb lenne nálam, de mégis.Attol félek ciki lenne neki 1 olyan lánnyal járni, aki nem olyan népszerű a facebookon. Fiúk, szerintetek?:/

2012. szept. 2. 21:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Na ez,, butaság. Én ismerek egy lányt, pontosabban a barátom, baromi jó csaj, van facebookja is, és míg engem nem igazán szoktak likeolni, neki csomó képe van, nem self-pics-ek hanem volt nyaralni arról, meg ilyenek.

És mindig van 1-2 hozzászólás, igaz azért nincs 70-80like de a lényeg hogy van, és akkor már ez igazából már nem is számít. Mert pl, ha csak 40-en vagy 20-an likeolnák jobban éreznéd magad? Mert szerintem nem, ugyanúgy ott lenne az az érzés, hogy jaj a francba már hogy ez a sok hülye, nem hagy érvényesülni.

Na és én meg ő barátok vagyunk :3. Tök jó fej. Eddig még nem került szóba hogy a facebookon ki hány likeot kapott, de hát lehet csak titkolja.. ne ez tartson vissza. Hajrá!

2012. szept. 2. 22:12
 12/15 anonim ***** válasza:
ÚRISTEN! Te most komolyan attól parázol, hogy negyedannyi lájkod van a profilképen, mint neki? Az én profilképemet 4 ember lájkolta össz-vissz, de engem mégse érdekel, az sem érdekelne, ha senki sem lájkolná, mert nekem tetszik és kész!
2012. szept. 3. 10:22
 13/15 anonim ***** válasza:

Na! micsoda váratlan fordulat, mondok még cifrábbat. Tehát tegnap írtam hogy van egy lány barátom aki elég jó facebookon, na és pont témánál vagyunk, mert kirakott magáról egy pár elég brutál képet. Na hát, gondolhatod mit éreztem, mondom úristen. Nem tudom hogy modellkedik-e de ezek a képek profi képek voltak és ugye mondtam hogy emellett nagy jó teste is van.

Persze már is like, meg commentek. NA most ha ezen paráznák, csinálhatnám én is azt hogy mint sok f*asz elkezdeném bénázni, hogy jaaaj ezek nem is olyan jó képek, tudod ilyen passzív-agresszív, hogy valahogy próbáljam magam jobbnak feltüntetni. De ezzel valószínűleg csak annyit érnék el hogy megutálna, másrészt nem hülye is simán vágná hogy irigység/féltékenység/egyéb miatt van.

És a lényeg hogy ennek ellenére pont beszéltünk is facebookon, a képekről, VELEM akinek van kb 3-4 likja HA. Eddig nem mutatta sok jelét, hogy ciki lenne, vagy lenézne. DE ha igen, akkor max bepróbálkozol, aztán ennyi, legalább megkönnyebbülsz, hogy ok most már biztosan tudod mi van. Szóval ezen ne parázz, meg pl ne akarj versenyezni vele vagy elkeseredettnek látszani, mint amit korábban említettem. Nem mintha utaltál volna ilyesmire, csak úgy írom :). Egyébként is annak elvileg örülni kell, ha másiknak jó^^, nem aláaknázni akárhogy hogy aztán egy szinten legyetek.

2012. szept. 3. 17:51
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:)
2012. szept. 4. 18:05
 15/15 anonim ***** válasza:
"Nem a lájkok teszik az embert!"
2012. szept. 6. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!