Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőt szeretnék, de így?
Nincs tanács. Esetleg annyi, hogy figyelj a jelekre. A környezet, társaság sokat mondhat.
Az én esetemben sajnos azért nem jött össze, mert képtelen voltam figyelni a lányokra, a körülöttem levőkre. Túlságosan magamba zárkóztam, csak a saját idegességem, feszengésem volt terítéken.
ha nem mozdulsz ki, nem is lesz, nyitottabbnak kell lenni, és kicsit a sarkadra állni, ha anyukád túlzottan félt, mert más nem fogja kiharcolni helyetted az önállóságodat, és ez lehet nagyobb falat lesz, mint barátnőt találni :)
sportolj, esetleg küzdősport?
Inge lehet az nagyobb falat lesz hogy tökéletesen szuper önállósodj. Amúgy tényleg kell valami kimozdulás, sport, hobbi, akármi, igazából ha pénzed van akár moziba is járhatsz.
A lényeg hogy szokd a környezetet meg hogy eljárkálj ide-oda, aztán majd jön magától is egy részt, más részt majd alakul ha pl közösségbe jársz. Lehet hogy nem rögtön találod meg majd a helyed, de mindenképp jobb lesz. Illetve eleinte lehet hogy kellemetlen, mert elvagy szokva az ilyen dolgoktól, vagy még nem is volt részed bennünk. De úgyis menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!