Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak a vérükben van a hazugság vagy csak szimplán ilyen köcs*gök?
Figyelt kérdés
nagyon sok fiúnál ezt tapasztaltam sok barátom volt de vegyük a mostanit,tök jól meg voltunk mondta hogy szeret,stb aztán nem beszéltem vele kb1 hétig, és utána mikor újra beszéltem vele, csak annyit mondott hogy már csaja van :( a fiúk miért ilyen hazudósak???2012. szept. 2. 13:43
11/75 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy mennyi idős vagy? Mert értelmileg leragadtál az ovi kiscsoportnál.
12/75 anonim válasza:
Ha van egy kis eszed, belátod, hogy hülyeség általánosítani.
13/75 anonim válasza:
Hány éves vagy egyébként?
Mert 12-14-nél nem tűnsz többnek, az értelmi szinted alapján.
14/75 A kérdező kommentje:
nem 14 vok :D xd 17 éves vok :p
2012. szept. 2. 14:09
15/75 anonim válasza:
Bókolok egy kicsit: nem látszik, hogy ennyi idős vagy. Emészd meg! ;)
16/75 A kérdező kommentje:
aha mer te olyan okos vagy nem? :DDD
2012. szept. 2. 14:12
17/75 anonim válasza:
Remélem a nem köcsög fiúk nem fognak észre venni. Ja bocs, nem is fognak mivel szerinted olyan srác nincs is. Szívááás :D
18/75 A kérdező kommentje:
haha jót nevettem XDD tudod a köcs*g pasik általában nagyoon helyesek ;) de a maradék normális undormány ink kihagynám őket xd
2012. szept. 2. 14:16
19/75 anonim válasza:
Akkor meg ha azok kellenek akkor ne itt rinyálj, hanem viseld el hogy ilyen balf*sz vagy és nem bírod kinyitni a szemed és meglátni hogy igenis vannak normális, helyes srácok.
20/75 anonim válasza:
Akkor mégse minden fiú köcsög...ha te meg ilyenkre buksz mit csodálkozol?Komolyan nem értem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!