Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek így csúnya vagyok?
Figyelt kérdés
A homlokomon és a két szemöldököm közötti részen van egy pár apró pattanás utáni seb (tényleg apró) és néhány piros folt. nem annyira vészes, használok alapozót csak kíváncsi vagyok más mit gondol, mert sokan mondják, hogy a fiúk először az arcot nézik meg egy lányon.... Amúgy igényes vagyok és szerintem divatosan öltözöm. Mit gondolnátok rólam? 15/L Kort és nemet is légyszi :)2012. szept. 2. 09:43
1/15 Hole Hunter válasza:
Egy aranyos kislány...nagyjából ennyit.
44/nagypapi
2/15 anonim válasza:
szerintem jól nézhetsz ki rakj képet! :D 11/F
4/15 anonim válasza:
Lehet valakinek bababőre és lófeje is egyszerre, nem az a néhány bőrhiba dönti el szép vagy-e :D
5/15 anonim válasza:
"a fiúk először az arcot nézik meg egy lányon..." hiba mer a mellméretet :)
6/15 anonim válasza:
Most komolyan kép nélkül akarsz véleményt hallani???
7/15 anonim válasza:
Elég buta vagy, hogyha azt hiszed hogy itt így bárki véleményt tud mondani rólad.
9/15 anonim válasza:
Azt hogy tönkre megy az arcbőröd és azt hiszed ha divatosan öltözöl egyedi vagy pedig te is csak egy felnőttként öltöző tucat tini vagy aki sminkel kislányként, és a normális fiúk és férfiak nem bírják az agyon sminkelt lányokat amúgy sem
10/15 A kérdező kommentje:
10:49
nem sminkelek... csak alapozót használok. ennyi.
2012. szept. 2. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!