Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hasonlít Cascada hangjára a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hasonlít Cascada hangjára a hangom?

2012. szept. 1. 23:53
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
tök szépen énekelsz :)
2012. szept. 2. 00:00
 12/29 Mókusgyilkos ***** válasza:

nem igazán.

de egész jó hangod van.

és úgy első hallgatásra technikailag is bőven jó [persze a szokásos karaoke p*csákhoz képest :D hallottam már azért jobbat is bár lehet elfogult vagyok a csaj irányába :D]

ha szeretsz is énekelni akkor 1 zeneművészetin simán kikupálják mert az alap nagyon jó :) a tehetség kutatókkal meg az a baj h ott a sztárok halva születnek a 99%uknak max szép a hangja de amúgy borzalmas ahogy megerőszakolják az eredeti számot :D

2012. szept. 2. 00:03
 13/29 A kérdező kommentje:

Idén jelentkeztem a The Voice-ba is és az x faktorba is.Az x faktorba 2 körös,a Voiceba 1 körös voltam szóval én iszonyatosan nagyot csalódtam a tehetségkutatókba.

Nem a hang számít,hanem hogy mennyire vagy eladható

2012. szept. 2. 00:05
 14/29 anonim ***** válasza:
szar az x faktor
2012. szept. 2. 00:06
 15/29 Mókusgyilkos ***** válasza:
mondom tessék menni zeneművészetire :)
2012. szept. 2. 00:09
 16/29 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=QUPoQGc0IO4&feature=channel&l..

még ez tetszik magamtól:) Imádom ezt a dalt:)

Egyébként jártam 5 évig zenesuliba,és egy darabig úgy volt hogy zeneművészeti középiskolába jelentkezem csak leromlottak a jegyeim és nem vettek volna fel...

De gimi után megpályázom:)

2012. szept. 2. 00:12
 17/29 Mókusgyilkos ***** válasza:

na már csak vmi olyan szám kéne aminek az eredetije is hallgatható :D

per pill 2 ami szimpi és relatíve még csajos is:

Chasing cars.

How to save a life.

2012. szept. 2. 00:17
 18/29 Mókusgyilkos ***** válasza:
no nyomtam 1 subot hátha :D
2012. szept. 2. 00:18
 19/29 anonim ***** válasza:
ne alacsonyodj már le az x faktor meg a the voice, meg úgy általában a tehetségkutatók szintjére. Mókusgyilkos jól mondja. zeneművészetire kell menni :)
2012. szept. 2. 00:21
 20/29 A kérdező kommentje:
jó csak jó lett volna bekerülni:) Meg utána mit csinálok?? Elvégzem max színész lehetek vagy énektanár.Tehetség kutató ma szinte elengedhetetlen ha énekes szeretnél lenni.Vagy max keresel egy kiadót,de az meg bajos mert nem fog szerődést kötni egy olyannak akiről nem tudja,hogy kedvelni fogja-e a közönség.Ugye neki is a pénz számít...szóval..
2012. szept. 2. 00:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!