Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan veled hogy neten zúgtál bele valakibe? Leírnád a történetet?
Igazából nekem 2 is van.Én a lány vagyok.Az első fiúval féléve van.Őt eredetileg nem netről ismertem(vagyis tudtam ki de csak neten beszéltünk).És már alapból nagyon tetszett.Először inkább barátok voltunk aztán szerintem én is tetszettem neki.
Második fiú nem olyan régóta,én őt csak egy oldalon felvettem barátnak.Aztán írt 2 eamilt.És valahogy kialakult.Először el se hittem hogy írt nekem,sőt,késve válaszoltam.De most már belezúgtam feltehetőleg.Elég érdeklődő meg udvarol hogy csak na.2 igazán jó kép van róla,az egyiken szerintem kifejezetten szexi,a másikat meg mikor megláttam,azt hittem falnak megyek.Merthogy megláttam hogy ,,hű..ilyen szép képe is van?mikori?"
Szóval az én történeteim:D
Én részletesen nem írnám le, de igen, velem is meg történt már.
Kétszer is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!