Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Milyen lányokat szerette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Milyen lányokat szerettek jobban? Fiús, vagy nőies lányokat?

Figyelt kérdés
öltözködésileg legfőképpen.
2009. júl. 27. 19:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint a nőies lányokat, barátnőnek. "Haverom" viszont sok fiús lány van.
2009. júl. 27. 19:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hat ez lanytol fugg.Marmint a stilusatol.En leginkabb a lanyosat kedvelem ,de ne legyen tul lanyos,foleg a viselkedes ne legyen kislanyos.
2009. júl. 27. 19:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

szerintem egy nő legyen nőies, de ne k*s. ez alatt azt értem, hogy szép a hosszú haj, a szoknya (a nadrág is), és csinosak a szűk ruhák is, a magassarkú, stb.

csak sajnos sok lány túlzásba viszi, és melltartó méretű topban, és öv méretű miniszoknyában riszálja magát fél kiló sminkkel. nos ez szerintem rosszabb bárminél.

amúgy ha a nadrág vs szoknya dolgon gondolkozol, szerintem mindkettő lehet szép. de ha valaki terpeszbe ül szoknyában, akkor inkább húzzon nadrágot, mert az nem gáz...

2009. júl. 27. 19:18
 4/10 anonim ***** válasza:
50%
fiús, keményebb lányokat bírom, sőt azt is ha kikötöz ..., azt is ha durvul ... hiuhiii
2009. júl. 27. 19:19
 5/10 anonim ***** válasza:
71%
Legyen lányos, de ha kereket kell cserélni, vagy esetleg autót tolni, akkor is megállja a helyét egyedül.
2009. júl. 27. 19:23
 6/10 A kérdező kommentje:

hm, köszi a válaszokat.:)

de jöhetnek még^^

2009. júl. 27. 19:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Egyértelműen a lányos. :)
2009. júl. 27. 23:08
 8/10 anonim ***** válasza:
52%
hát szerinted?? ehh.
2009. júl. 28. 00:12
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem elhiheted, hogy a nőies lányokat szeretik... én fiús vagyok rám se néznek :D

De ez van, nem fogok magamra erőltetni azért egy szerepet, hogy nekik megfeleljek.

2009. júl. 28. 00:24
 10/10 anonim ***** válasza:
51%

Egy nőies lány nagyon izgi lehet fiús ruhában, egy fiús lány aki mondjuk fiús ruhát hordott idáig az izgalmasabbá válhat azáltal hogy nőies ruhát kezd hordani..

(23,F)

KG

2009. júl. 28. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!