Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, miért töritek össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért töritek össze mindig a fiúk szívét?

Figyelt kérdés
:(((((((((((( van olyan lány aki nem csinál ilyet?:( pl az h úgy volt h majdnem összejövünk aztán beleszeret másba aztán barátok maradunk és most már az se................:((( és h felejtsem el :// miért ilyen egy csomó lány?? :(((
2012. szept. 1. 02:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekel.
2012. szept. 1. 02:46
 2/17 A kérdező kommentje:
azt hittem h csak köcsög válaszokat fogok kapni :o :// de ez olyan szar és mindig ez van :(( még csúnya se vagyok, pont ellenkezőleg.... :/
2012. szept. 1. 02:48
 3/17 anonim ***** válasza:

Ez miért csak a lányokra lenne igaz? A fiukban erősebb a vadászösztön.

Te most így érzed, de ettől még nem biztos, hogy így van.

2012. szept. 1. 02:52
 4/17 anonim ***** válasza:

a kérdésben vázolt szituban nem a csajokban van a hiba.

"majdnem összejövünk"-tehát sikeresen felcsíped,meghódítod.

"aztán beleszeret másba"-vagyis valamit olyan szinten elb@szol,hogy felháborító.

"aztán barátok maradunk"-hát bakker,a maradékot a kutyának adom inkább.

te meg ott maradsz rugdostatni magad.

gáz...

2012. szept. 1. 02:52
 5/17 A kérdező kommentje:
lehet h a fiúkra is igaz, de nem rám..... és én soha se mondok olyt hogy felejtsen el és törlöm le msnről faceről.. :((( amikor korábban reggel 9-10ig beszélgettünk és olyan jó volt minden :(
2012. szept. 1. 02:54
 6/17 anonim ***** válasza:

Fiúk, miért töritek össze mindig a lányok szivét?

Mindenkinek az ellenkező nem töri össze.

2012. szept. 1. 02:56
 7/17 A kérdező kommentje:

3.: ez csak példa volt... ja és korábban már szerette a másik fiút de úgy volt h elfelejtette, meg én nem is tudtam róla aztán a fiú most kitalálta h szereti meg h mindig őt szerette (közben voltak csajai.. na persze...)

de mindig vmi hasonló eleinte mintha tetszenék neki, meg ő is szeretne aztán........

2012. szept. 1. 02:56
 8/17 anonim ***** válasza:

"még csúnya se vagyok, pont ellenkezőleg.... :/"

Akkor meg eridj azt kúrogassad őket,ne itt sírjál,ne törekedj komoly kapcsolatra annál rosszabb.Majd kialakul valami magától

2012. szept. 1. 03:16
 9/17 A kérdező kommentje:
Nem kúrogatom őket, mert szerelemből szeretném elveszíteni -.-
2012. szept. 1. 03:24
 10/17 anonim ***** válasza:
89%
ezért lépnek le egy olyannal aki megkúrja őket.
2012. szept. 1. 03:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!