Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondanátok rólam véleményt? Szerintetek is szép vagyok?
nagyon vicces
kivancsi vagyok mekkora nyomorek arc lehetsz
Ne hallgass ezekre az idiótákra! Egyáltalán nem vagy ronda, csak valljuk be kövér.
Figyelj, ezen nincs mit szépíteni, vékonynak nem lehet mondani. Rám is azt mondták, hogy kövér (ráadásul orvos), pedig sokkal vékonyabb vagyok nálad.
És hidd el ezzel a dologgal nem sérteni akarlak, csak készülj, hogy ezt nem tőlem hallod utoljára. Bár a mai világban már azon sem csodálkoznék, ha valaki Monroe-ra mondaná, hogy kövér volt... -.-"
Egyébként szerintem annyira azért nem vészes a helyzeted, és orvosolni is lehet főleg, amíg fiatal vagy.
Egyél kevesebb édességet (chips, csoki, sütik, kekszek stb.), szénhidrátot, de a zsíros, cukros, olajos dolgokat is kerüld. Tudom milyen nehéz végignézni, amikor más jó étvággyal habzsol, neked meg ott a nagy semmi :/
És e mellé még sportolnod is kellene valamit. És nem, nem elég a tesi óra. Hidd, el én is végighallgattam!
És tudd, biztos jobban jársz, hogyha itt elmondja a dolgot egy-két normális válaszoló, minthogy az orvos vágja a képedbe a dolgokat, meghogy ott méricskélnek téged, aztán elküldenek egy hülye dietetikushoz...
Anyukád nem hazudott :) Csúnya semmiképpen nem vagy, sőt én arcra is szépnek mondanálak. De oka biztos volt annak, hogy feltetted ezt a kérdést. És szerintem az, hogy bizonytalan vagy az alakod miatt. Nem tudom akarsz-e fogyni, ez még így a te döntésed, hogy hogy érzed jól magad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!