Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti belehaltok ha néhány percre a barátnőitek nélkül maradtok?
Figyelt kérdés
Most voltam táborban,és volt ott egy csaj aki tetszett nekem.De nem tudtam vele bizalmasan beszélni,mert minden nap minden egyes percében ott volt mellette a legjobb barátnője,néha több lány is ott volt.Így nem tudtam randira hívni,és nem is tudtunk kettesben beszélni..marad a facebook,de gázos ott randira hívni.Erre még nem gondoltatok,hogy ez hátráltathatja a fiúkat az ismerkedésben? 16/F2012. aug. 31. 22:36
1/8 anonim válasza:
A legjobb ha félrehívod. Nekem is volt ilyen korszakom, hogy a barátnők a minden, de ha félrehívott egy pasi soha nem mondtam nemet arra, hogy beszélgessünk. Egyébként ezt van aki kinövi (lány) van aki nem. Most még olyan korban vagytok, hogy ez meghatározó.
2/8 anonim válasza:
ménem mondtam azt neki beszélni akatsz vele kettesben?
3/8 A kérdező kommentje:
Céloztam rá,de nem vette a lapot.Nem tudom mennyire illik a barátnői előtt félrehívni..nem bunkóság?
2012. aug. 31. 22:40
4/8 anonim válasza:
ugyan már.Megmondod nekik,hogy vele szeretnél beszélni 2esben.Nem nagy ügy.Kicsit félre hívod.
Én is csináltam ezt.a csaj a barátnőivel volt.Én oda mentem köszöntem neki,és félre hívtam 2 méterrel.A barátnői csak néztek,hogy ilyen bátor vagyok
5/8 anonim válasza:
céloztál rá? mégis mivel?
Zabbanthatnánk valamit.. majd beszéni kéne.
6/8 anonim válasza:
én nem halok bele nincs tul sok barátnőm, mostnában is egyedül voltam , nem minden lány ugyanolyan 16l
7/8 anonim válasza:
nekem eleve nem barátnőim vannak, hanem barátaim. nem halok bele pár perc miatt:D
8/8 anonim válasza:
Én sz*rok mindenkire, antiszociális vagyok :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!