Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy "bókoljak" a srácnak, aki tetszik?
Ő vett fel msn-re pár hete, (látásból ismerjük egymást) személyesen még sosem beszéltünk, de msnen minden nap órákat beszélgetünk.:) Már szóba jött a tali is. De addig is szeretnék vhogy "bókolgatni". Ő gyakran bókolgat nekem, de én nem tudom, hogy bókoljak neki... Nem akarok túl egyértelműen rámutatni dolgokra, de szeretnék utalgatni, hogy nagyonis bejön. Hogy csináljam? Csajok, ti hogyan szoktatok a srácoknak bókolagtni? Mit dícsértek?:)
16/L
szerintem is lehetne az alakjat dicserni hogy mennyit gyur de csak abbana z esetben ha nem kover mert akkor az serto is lehet...
de mondhatod neki hogy mitol nez ki ilyen jol.. vagy... hogyhogy ilyen pozitiv kisugarzasa van?
"Nem akarok túl egyértelműen rámutatni dolgokra, de szeretnék utalgatni, hogy nagyonis bejön"
Akár meg is mondhatod neki, hogy bejön, mert én pl rühellem ezt a bizonytalanságot, hogy akkor most bejövök-e neki vagy nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!