Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás lányok, összejönnétek egy szakács sráccal?
Bocsi, lehet, hogy szemét vagyok, de inkább nem jönnék össze egy szakáccsal...
Eléggé kellemetlen lenne, hogy a nő tartja el a férfit, nem?
Szerintem az teljesen normális, hogy egy lánynak számítanak az anyagi körülmények, hiszen legtöbben már családalapításon gondolkoznak.
De legyél mondjuk sztárszakács, s probléma megoldva. :D
De egyébként ha szerelmes leszek, akkor mindegy. ;)
De általában megpróbálok nem beleszeretni az olyanokba.
Ha külsőre és belsőre is bejön, persze. Szóval tökmindegy mi a foglalkozása valakinek, ha nem működne vele a kapcsolat.
Ha meg minden klappolna még örülnék is, mert szeretek enni :D
22/L
Az én diplomámat tekintve egy szakács többet keres.
Nem a szakmája a lényeg, lehetne akár ács is. Nekem az a fontos, hogy ne lógjon ki a kapanyél, legyen érdeklődő, lehessen vele bármiről beszélgetni.
Diplomás között is van annyi bunkó, modortalan, hogy Dunát lehetne rekeszteni. A papír nem minden! Amúgy a diploma nem arányos az értelmi képességekkel.
Nekem forr a vérem, ha egy diplomás (pff) rohadtul sokra tartja magát, mert neki a szülei fizettek fõsulit, egyetemet, így többnek gondolja magát, felsõbb rendûnek. (Ez pont olyan, mint a II. Világháboruban a Németek)
Szóval a kérdés nem az, hogy a diplomás összejönne-e egy szakáccsal, hanem a szakács le tud-e alacsonyodni egy diplomáshoz, aki arra sem képes, hogy felforraljon egy bögre vizet. (Persze a fogalmazványom elég sarkos, de õszinte)
Habár még nem vagyok diplomás, de a legjobb úton haladok, hogy többszörösét keressem meg egy szakács fizetésének. Engem nagyon rosszul érintene, ha a férfi aki mellettem van kevesebbet keresne, és nem azért mert szakács.
Képezd magad, legyél xy fokozatú/ ismert szakács, és úgy már talán. Emellett, pedig nem árt, ha művelt és jóképű vagy. Ez a véleményem, és bocsi ha számodra negatív. De ez egy ilyen oldal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!