Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bepisiltem álmomban, ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bepisiltem álmomban, ez mennyire ciki ennyi idősen?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok és azt álmodtam, hogy a wc-n ülök, de sajnos igazából is elkezdtem pisilni.. az ágyba. Ez gáz?

19/F

2012. aug. 31. 02:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem tehetsz róla, nincs ebben semmi gáz.

Velem is előfordult már ilyesmi, gyorsan bevágtam a lepedőt a gépbe és megpróbáltam elfelejteni. : D

2012. aug. 31. 06:02
 12/15 anonim ***** válasza:

egyszer- kétszer már előfordult velem is.

olyankor mindíg vízről álmodom, és feltudom magam ébreszteni

2012. aug. 31. 12:25
 13/15 anonim ***** válasza:
Velem nem fordult még elő, de olyan volt már amúgy, hogy pisilnem kellett és én is azt álmodtam, hogy wc-n vagyok, de felébredtem. Szerintem nálad is ez volt, hogy nagyon kellett már pisilned, csak te nem ébredtél fel. Kellemetlen lehet amúgy, de hát nem te vagy az első, akivel ez előfordult.
2012. aug. 31. 23:11
 14/15 anonim ***** válasza:

vigasztaljon, hogy nem ez az első.

Gyerekkorodban mennyi ilyen lehetett XD

2012. aug. 31. 23:27
 15/15 Pér ***** válasza:

Ez csak akkor baj, ha rendszeresen fordul eő. Avval dokihoz kell fordulni. Ha csak egyszer, avval nincs baj.

Sok emberrel megesik az ilyen, csak nem vallják be.

2012. szept. 2. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!