Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek átlagos az alakom?
szerintem átlagos az alakod de az arcod nagyon hasonlít egy ismerősömére nem vagytok testvérek?
teljesen rendben vagy de szerintem ezt te is tudod és csak az önbizalmad akarod növelni azzal h a sok kanos kisfiú irkál neked....
de am sztem inkább a fejedről kéne beszélni ezen a képen úgy látszik h átlátszó :D
Most őszintén... Te tényleg azt hiszed, hogy ebből a képből bármit meg lehet állapítani?
Ebben a zsákruhában egy medve elveszne.
Tegyél fel valami olyan képet ahol toppban vagy, vagy fürdőruhában vagy a fene tudja...
A pizsama alváshoz való nem fotózáshoz meg pózoláshoz...
hallod ez egy kurvädrága bershka ruha szóval ne beszélj így szegénykéről :DD
Bár rosszul fogalmaztam.Nem az alakom érdekel mert azt ezeken a képeken tényleg nem lehet látni,hanem a lábaim.Most fogytam kb 10 kilót de szerintem izomból is ment le,és teljesen más formája lett a lábamnak.Nagyon szar lett így??
vádlid talán pöppet vastag nekem de annyi gáz legyen.
ruha: attól h vmi drága még nem biztos h nem szr :D
Csak én nem vágom, hogy ez a comb hol a f.szban vastag??
Vagy még mindig az anorex világot éljük? Szerintem tök jó combod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!