Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a test már túl izmosnak számít nektek?
2012. aug. 30. 13:20
12/31 anonim válasza:
Határeset! Nekem már nem tetszik, ha látszik egy lánynak a hasizma, az már nem nőies. Egy lány legyen formás, de ne színtiszta izom. A linkelt leányzó még azért csinos, de annál tovább nem szabad edzeni, ha csak nem fitness versenyző vagy. 23F
13/31 anonim válasza:
Szerintem jól állna neked 1-2 kiló plusz, elég sovány vagy.
22f
14/31 anonim válasza:
Túl gizda. Ráadásul valami otromba módon. Mint aki nem eszik és naponta órákat menetel a sivatagban. Szerintem egy nő sokkal szebb teltebben. Na meg ölelgetni is jobb egy husisabb nőt, sokkal megnyugtatóbb, olyan érzése lesz tőle az embernek, mintha hazaérne.
18/l
15/31 anonim válasza:
Tökéletes,nekem nagyon bejön.17/f
16/31 anonim válasza:
Nem rossz,jó alak,de a kockákat eltüntetném.
20/31 anonim válasza:
Az azért különös, hogy a lányoknak mind tetszik, a fiúk többségének pedig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!