Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti hány éves korotok óta? (lennt)
szeditek a szemöldökötöket ?
Borotválkoztok,
Menstruáltok,
maszturbáltok,
festitek magatokat,
és hány évesen csókoloztatok ?
oKés..
Nem merik felvállalni biztos..
Azt még a szhexes részekbe durvábbakat is felvállalnak erről ennyit... :))
Na, nézzük:
1. 14
2. 14
3. 12
4. Nem igénylem, beérem én a perverz gondolataimmal...:D
5. Alapozó (pattanások elfedésének célzatával) számít? Mert akkor 13, máskülönben nem csinálok belőle rendszert, idegesít.
6. Még nem beszélhetek múltidőben róla, de nem is bánom. Nem hajt a tatár.
"Nem merik felvállalni biztos.. " - azért írtam, mert sokadik ilyen kérdés már a tiéd, és ez az első, ahol azt írja akárki is, hogy magánügy, de ha már valaki írta, akkor mindenki követi a példát. Ez nem felvállalás kérdése szerintem, inkább csak megfelelés a többieknek.
"De márha ideirtál nem folytatnád a sort ???" - folytatnám szívesen, de férfi vagyok. Mielőtt valaki erre gondolna: nem vagyok perverz, csak szimplán érdekeltek a válaszok. Hogy azért mégse tűnjek kukkolónak, a párom elmesélései alapján szolgálnék neked hozzávetőleges adatokkal az ő történetét illetően:
15
14
13
15
16
15
Igen :) Ráadásul randiztam 16 évvel később azzal a sráccal, akivel 3 évesen csókolóztam. Jó mi? :)
1. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!