Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől férfi, a férfi?
Itt nem a vasalthajú homokosokra gondolok!:D
Bár de ha szerintetek az akkor írjátok őket
Írjatok sokan!:)
Egész regék születnek, hopgy mi kell ahhoz, h valaki férfi legyen. :D
És mi kell, hogy valaki jó nő legyen? Nézzen ki jól, jó legyen az ágyba, tudjon főzni.
mint férfi írom két éves kapcsolat után:
-kedvenc ruháim a kukában
-kedven zenéim minimális hangerőn
-néha már szégyellem h olvasott vagyok
-kedvenc filmjeim mind rosszak
-kedvenc cigim, alkoholom tiltólistán
-szabad akaratom nincs
-kozmetikushoz kell elmenni
-fodrászra 3szor annyit kell költeni
-napi borotválkozás
-olyan kérdéseken vekengeni órákig amik tök értelmetlenek(pl miért nem a legjobb bnőjével jöttem össze?képes lennék-e félrekefélni, ha az ideálom jönen szembe stb)
msot itt vagyok, a new yorkeres pólómban, c&a-s nadrágomban, és a régi, szakadt, rongyos kedvenc fekete halálfejes pulcsim fölött zokogok: mitől férfi a férfi?
"mint férfi írom két éves kapcsolat után:
-kedvenc ruháim a kukában
-kedven zenéim minimális hangerőn
-néha már szégyellem h olvasott vagyok
-kedvenc filmjeim mind rosszak
-kedvenc cigim, alkoholom tiltólistán
-szabad akaratom nincs
-kozmetikushoz kell elmenni
-fodrászra 3szor annyit kell költeni
-napi borotválkozás
-olyan kérdéseken vekengeni órákig amik tök értelmetlenek(pl miért nem a legjobb bnőjével jöttem össze?képes lennék-e félrekefélni, ha az ideálom jönen szembe stb)
msot itt vagyok, a new yorkeres pólómban, c&a-s nadrágomban, és a régi, szakadt, rongyos kedvenc fekete halálfejes pulcsim fölött zokogok: mitől férfi a férfi?"
na erről jut eszembe:
a férfi nem "adja" el mindent, egy nő kedvéért. szóval nem hagyja magát kihasználni, nem csinál magából papucsállatkát.
"OFF utolsónak:Sajnállak."
OFF én nem sajnálom, nem volt köteles ennyit áldozni magából. viselje el, most már...
nem az a kérdés mi jó és kire buknak a nők
"és 180 magas, ne mondja nekem sneki hogy az alacsony pasikra buknak a csajok"
hanem hogy mitől férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!