Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől férfi, a férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől férfi, a férfi?

Figyelt kérdés

Itt nem a vasalthajú homokosokra gondolok!:D

Bár de ha szerintetek az akkor írjátok őket

Írjatok sokan!:)

2009. júl. 27. 10:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
28%

Egész regék születnek, hopgy mi kell ahhoz, h valaki férfi legyen. :D

És mi kell, hogy valaki jó nő legyen? Nézzen ki jól, jó legyen az ágyba, tudjon főzni.

2009. júl. 27. 12:11
 12/26 anonim ***** válasza:
75%
"És mi kell, hogy valaki jó nő legyen? " írd ki kérdésnek. ne keverd ide ezt a témát.
2009. júl. 27. 12:15
 13/26 proxilla frez ***** válasza:
56%

mint férfi írom két éves kapcsolat után:

-kedvenc ruháim a kukában

-kedven zenéim minimális hangerőn

-néha már szégyellem h olvasott vagyok

-kedvenc filmjeim mind rosszak

-kedvenc cigim, alkoholom tiltólistán

-szabad akaratom nincs

-kozmetikushoz kell elmenni

-fodrászra 3szor annyit kell költeni

-napi borotválkozás

-olyan kérdéseken vekengeni órákig amik tök értelmetlenek(pl miért nem a legjobb bnőjével jöttem össze?képes lennék-e félrekefélni, ha az ideálom jönen szembe stb)

msot itt vagyok, a new yorkeres pólómban, c&a-s nadrágomban, és a régi, szakadt, rongyos kedvenc fekete halálfejes pulcsim fölött zokogok: mitől férfi a férfi?

2009. júl. 27. 12:30
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

"mint férfi írom két éves kapcsolat után:

-kedvenc ruháim a kukában

-kedven zenéim minimális hangerőn

-néha már szégyellem h olvasott vagyok

-kedvenc filmjeim mind rosszak

-kedvenc cigim, alkoholom tiltólistán

-szabad akaratom nincs

-kozmetikushoz kell elmenni

-fodrászra 3szor annyit kell költeni

-napi borotválkozás

-olyan kérdéseken vekengeni órákig amik tök értelmetlenek(pl miért nem a legjobb bnőjével jöttem össze?képes lennék-e félrekefélni, ha az ideálom jönen szembe stb)

msot itt vagyok, a new yorkeres pólómban, c&a-s nadrágomban, és a régi, szakadt, rongyos kedvenc fekete halálfejes pulcsim fölött zokogok: mitől férfi a férfi?"

na erről jut eszembe:

a férfi nem "adja" el mindent, egy nő kedvéért. szóval nem hagyja magát kihasználni, nem csinál magából papucsállatkát.

2009. júl. 27. 12:35
 15/26 anonim ***** válasza:
85%
OFF utolsónak:Sajnállak.
2009. júl. 27. 12:42
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

"OFF utolsónak:Sajnállak."

OFF én nem sajnálom, nem volt köteles ennyit áldozni magából. viselje el, most már...

2009. júl. 27. 12:50
 17/26 anonim ***** válasza:
attól, hogy van pöcöröjük.
2009. júl. 27. 14:16
 18/26 anonim ***** válasza:
Figy ez az a kérdés amit emgválaszolnak hogy így úgy amúgy... és a pasijuk pont az elelnkezőjére hajaz. Mondják hogy nekik vasalt hajú homokosok nem jönnek be ... hát azért valamiért nem emgy ki a divatból (vajon miért?) Figy én fiú vok de sztem egy férfi attól férfi ha van kiállása nem langyul( értsd vasalt haj borotvált láb stb) és 180 magas, ne mondja nekem sneki hogy az alacsony pasikra buknak a csajok. A többi már változhat .
2009. júl. 27. 15:23
 19/26 anonim ***** válasza:

nem az a kérdés mi jó és kire buknak a nők

"és 180 magas, ne mondja nekem sneki hogy az alacsony pasikra buknak a csajok"

hanem hogy mitől férfi.

2009. júl. 27. 15:38
 20/26 anonim ***** válasza:
45%
Sorry az OFFért de mi az hogy nem a vasalthajú homokosokra gondolsz? ezzel most azt akarod mondani hogy mindenki aki vasalja a haját homokos? vagy hogy az olyan homokosokat nem szereted, akik vasalják a hajukat? Hát b*zd meg a k*rva anyádat.. Attól hogy egy férfi vasalja a haját, nem biztos hogy homokos te idióta... a vasalt haj nem azt jelenti hogy homokos, hanem valamilyen életstílust folytat, és ehhez a stílushoz neki ez a haj áll jól.. és skatepunk vagyok, vasalom a hajam, mivel a sapkámhoz meg a ruháimhoz (meg amugy is) az áll jól.. és bár 175 centi vagyok, 60 kilo, vékony testalkatú, nem széles vállú, eddig egyik barátnőmnek se volt velem baja e téren hogy nem lennék elég férfias... mindenkinek más a férfias is... ettől szép a világ hogy mindenkinek más tetszik... 17/F
2009. júl. 27. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!