Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Látszik hogy már 2 hónapja gyúrok? KÉP
25-ös vagyok!
A CE értéke igaz, hogy 3dologból tevődik össze: szívizom, vázizom működés és agymüködés!
De a mesterségesen bevitt kreatin is növeli a CE értéket és az hosszú távon káros!(nem csak májszövet károsodás, de a CE érték nagy kihatással van a szívterhelésre is) A reklámok sok mindent mondanak, aminek a fele egy nagy púder, hogy csak vedd a terméket(de legalább azért közlik, hogy a kreatin kemény cucc és kúraszerű használata javasolt)!
CE akkor is keletkezik, ha katabolikus hatás van, vagyis izombomlás, de biztosan tudod, főleg ha sokkal jobban értesz hozzá! :)
A vércukrát meg mindenki a saját ízlése szerint kell, hogy beállítsa! A se túl sok, se túl kevés nem jó! Mert még a végén orrvérzés a vége...(ami tényleg lehet, láttam rá példát)
Én már lejebb vettem a kondit, mert leköt a box-hoz! A sok izomtömeg nem tesz kellően lazává és a sok hirtelen mozdulat károsodást, apróbb izomszakadást okoz! Jó, hogy erős vagy, de minek, mikor egy 70kilós srác bevisz egy jó jobb egyenest és te szépen eldőlsz!
Amit leírtam, az igaz! Ez teljesen megalapozott és nem csak a táplálékkiegészítős doboz hátán lévő dolgok alapján! Na de mindegy, nem vitázni jöttem sporttárs! Sportolj és ez a lényeg és ne más miatt, csak magad miatt!
Nem vagyok rá írigy! Ahoz többet kell nálam letenni az asztalra! :)
De a 2hónap nem valós! Ezt az is látja, aki kondizik! Meg lehet csinálni, mondjuk stanazolal! Szóval vagy régebb óta kondizol, vagy megy a koksz is! A rendes kajával és tápieggel is lehet szépen fejlődni, de nem ennyire két hónap alatt! És én tudom, mit beszélek, mert tapasztaltam már én is 1-2dolgot a saját testemen ezzel kapcsolatban és lehet büdös kokszonak hívni, de az az én döntésem volt és senki másé...
Azt még hozzá tenném, hogy akkor már három éve kondiztam és megvolt hozzá az alap, megerősödött ízület, jó kaja, a gyakorlat megfelelő kivitelezése...
De szó szerint megijedtem tőle, egy kúra volt mindösszesen, amely még nincs különösebb kihatással a szervezetre..., de egy kúra alatt rám ugrott 9kiló izom 1,5hónap alatt! Azt éreztem, hogy ha jönne velem szembe egy vonat, akkor azt le tudnám ütni a sínről! Befejeztem, mert ez nem természetes és ki tudja, mi folyik le ekkor az ember szervezetében! Senkinek nem tanácsolom, csak aki tényleg profi szinten akarja ezt csinálni és ebből akar megélni!
Mikor befejeztem, akkor a szervezetem CK értéke 5-szöröse volt a normálisnak, szívszúrás és zihálás volt! Anyám mikor meglátta kiakadt(ő a doki ugye), de azóta rendebe jöttem és a saját káromon tanultam. Ti tanuljatok az enyémből...
persze jó elsimerem, én legalábbis, de ezt 2 hónap alatt nem tudja elérni egy 50 előtte 50 kilós alultátlált ember.. valamilyen múltja biztosan van, csak lehet, hogy most húzott bele
aki meg nem ért a testépítéshez ne irogáljon, hogy porozik, mert mint már mondtam a por nem szteroid és semmi káros hatása nincs!!!!! a por=táplálékkiegészítő
a szteroid teljesen más téma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!