Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak hogyan szerelmesek?
Fogalmam sincs:) A könyv szerint a leszbikus kapcsolatokban a nők ugyanazt várják el egymástól, mint azok a nők, akik férfiakkal vannak együtt. Tehát ebből a szempontból tök jó, mert ugye "érzékeny" férfira vágyunk, aki a "lelkünkbe lát", és ezt egy leszbikus kapcsolatban mindkét fél megkapja.
A homokos férfiakkal szerintem ugyan ez van. "Szerencsés" felállás, hiszen az igazi jóbarátodat kívánod:D Kicsit betegesen hangzik (mert az is), de azért belegondolva elég király kapcsolat:D
Nah, utánanéztem... Allan Pease...
Gondolhattam volna, hogy ilyen zagyvaságot csak ő írhat. A Testbeszéd című könyve jó... ehhez a témához ért. Csak nem tudom, hogy honnan vette a bátorságot, hogy elemezgesse a nők és a férfiak kapcsolatát. Egyáltalán nem is ez a szakterülete...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!