Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok?!

Figyelt kérdés
Úgy érzem hogy az vagyok percenként az ő adatlapját nézegetem mindig megnézem az üziket h vissza írt-e.. Tudom h bejövök neki hisz bulizni hívott de nem enegdnek el.. Sétálálni is hívott már de nem lett belőle semmi pedig úgy elmennék vele mivel teljesen belezúgtam. De van egy kis baj kicsit félek egy kapcsolattól mivel 2 éve a volt barátom dobott.. és nem tudom miért félek csak valahogy ez bennem van.. ://
2012. aug. 29. 18:56
 1/8 A kérdező kommentje:
*Sétálni
2012. aug. 29. 18:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Oké...
2012. aug. 29. 18:57
 3/8 Mókusgyilkos ***** válasza:

2 éve dobtak. és a szüleid nem engednek el.. hány éves is vagy te és mikor kezdted az ipart ?XD

a kérdés ugye az h szerelmes vagy-e: ezt megválaszolod. akkor mit is akarsz megtudni?

2012. aug. 29. 19:00
 4/8 anonim ***** válasza:
nem vagy szerelmes... a szerelem nem itt kezdődik hogy mindig nézegeted az adatlapját hogy visszaírt-e... csak azt hiszed hogy az vagy pedig ez még kicsit SE az. talán majd később ha jobban megismered.
2012. aug. 29. 19:02
 5/8 A kérdező kommentje:
16... azt szeretném tulajdonképpen megtudni h miért félek? :/
2012. aug. 29. 19:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Azért,mert félsz az újabb csalódástól,ez normális emberi beidegződés nem kell csodálkozni rajta.De felejtsd el adj egy esélyt neki,és meglátod majd idővel.
2012. aug. 29. 19:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Talán félsz a csalódástól :)
2012. aug. 29. 19:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Meddig jártál a pasival? 2 hónapot??? Anyám... sok hüle' kiscsaj... Lépj túl, anyádékkal meg beszélj, hogy azért ha bulizni nem is (semmi szükség rá), de pár randira elmennél a sráccal, elég nagy vagy már.

F/16

2012. aug. 29. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!