Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányoknál mennyire fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknál mennyire fontos az hogya barátjának legyen autója, és jó sok pénze?

Figyelt kérdés
2009. júl. 26. 22:06
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Az érdekkapcsolatban fontos. Ott nincs szerelem. Egy értelmes nő ezt pont lesz*rja.
2009. júl. 26. 22:10
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Hat szerintem ha osinte kapcsolatrol van szo akkor abszolut de nem fontos.
2009. júl. 26. 22:14
 3/9 anonim ***** válasza:
92%

Páromnak se jogsija, se kocsija, se pénze. Nem érdekel. Szeretem. Van esze és a szíve a helyén van. Nekem több nem kell.

23/N

2009. júl. 26. 22:14
 4/9 anonim válasza:
91%
Egyáltalán nem fontos. Csatlakozom az előttem szólóhoz, ez az érdek kapcsolatokban fontos. Nem az számít, hogy van e autója vagy dús gazdag. Csak az hogy te szereted és ő is téged :D
2009. júl. 26. 22:34
 5/9 anonim ***** válasza:
17%
szerintem fontos hogy a férfinek legyen megteremtve az egzisztenciája!!Ne hogy már a nőnek kelljen!
2009. júl. 26. 23:36
 6/9 anonim ***** válasza:
85%

a szerelem nem függ a pénztől.viszont összeköltözésnél problémákat jelenthet,ha az egyik félek több pénze van mint a másiknak,mert frusztráltságot okozhat.(tapasztalat)

Anchee

2009. júl. 26. 23:45
 7/9 anonim ***** válasza:
79%

Minél több pénze van annál beképzeltebb!!! Nekem nem kéne egy ilyen kis pénzessák -.-"

Jó, attol függ, hány éves, ha van keresete, mert már dolgozik, akkor OK. :D Mert azt nem anyuciapuci adja a kisfiának, hanem a kisfiuk keresi meg :D.(magának :P)

16L.

2009. júl. 27. 02:11
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Csodálkozom a válaszokon. Lehet, hogy így gondoljátok, de a valós életben bizony sokat nyom a mérlegen egy fiú anyagi helyzete. Tapasztalat. Lehet, hogy erre az oldalra nem azok a lányok írnak.....de higgyétek el nekem, hogy sokan megnézik azt is többek között, vagy lehet, hogy csak tudat alatt jelent előnyt, de mindenképp számít.
2009. júl. 27. 08:37
 9/9 kopito1985 válasza:
Én mindig gazdag noket fogtam ki, akik nálam penzesebbek voltak.
2019. okt. 12. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!