Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj az, hogy nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, hogy nagyon érzelmes/romantikus vagyok?

Figyelt kérdés
senki nem értékeli..vagy ez ennyire negatív tulajdonság? nem tehetek róla h ilyen vagyok:(
2012. aug. 29. 10:27
1 2
 1/11 Mókusgyilkos ***** válasza:
100%

a romantika és az extrémen tapadós nem ugyanaz :)

ahogy a "ugye szeretsz ugye szeretsz ugye szeretsz -5 órával később- naaaa ugye szeretsz?" meg nem egyenlő az érzelmessel :)

2012. aug. 29. 10:29
 2/11 anonim ***** válasza:

Ez nem baj, ha mellette életrevaló is vagy. Mert az élet nem, vagy csak ritkán romantikus. Semmi sem jó, ha túlzásba visszük. Ha valaki nagyon érzéketlen, ugyancsak taszítja az embereket.

Miben nyilvánul meg az érzelmességed?

2012. aug. 29. 10:30
 3/11 A kérdező kommentje:

hát mondjuk ilyet tényleg nem szoktam h "ugye szeretsz ugye szeretsz ugye szeretsz -5 órával később- naaaa ugye szeretsz?" :D

de pl van olyan hogy leszidnak és elkezdek sírni.nem azért h sajnáltassam magam vagy valami,csak nem tudom visszatartani..vagy ha valamit nem tudok megcsinálni(valamilyen feladatot,nem suliban:P) és ezt nagyon utálom magamban:\

2012. aug. 29. 10:34
 4/11 anonim ***** válasza:
Fú, hát akkor szedd össze magad, mert az élet valóban kemény. Plusz, senki sem bírja a nyámnyila, picsogós embereket.
2012. aug. 29. 10:36
 5/11 A kérdező kommentje:
nem tudok mit csinálni..lehet azért vagyok ilyen mert szar volt a gyerekkorom.?
2012. aug. 29. 10:40
 6/11 anonim ***** válasza:

"de pl van olyan hogy leszidnak és elkezdek sírni.nem azért h sajnáltassam magam vagy valami,csak nem tudom visszatartani..vagy ha valamit nem tudok megcsinálni(valamilyen feladatot,nem suliban:P) és ezt nagyon utálom magamban:\"

Ez nem érzelmesség, nem romantika, hanem érzékenység. Nem jó, ha azonnal kiadod magad, bárhol, bárkinek. Ezt meg kell tanulnod kontrollálni.

2012. aug. 29. 10:42
 7/11 A kérdező kommentje:
igen.érzékeny vagyok sajnos.a romantikus alatt azt értettem,hogy ha valakit tényleg szeretek,azt őszintén mondom neki és ki is mutatom és nem csinálom azt mint a sok tinip*csa fb-n hogy mindenkinek <3 et írogat..
2012. aug. 29. 10:46
 8/11 Mókusgyilkos ***** válasza:

az még nem romantika kérdező :D

hugicának / barátnak megfelelő de bnőnek sztem már sok lenne állandóan össze kapargatni kiskanállal a pici lelkecskédet.

2012. aug. 29. 11:26
 9/11 A kérdező kommentje:
kösz tudom h milyen vagyok..de mit csináljak azt írjátok már inkább:D
2012. aug. 29. 11:28
 10/11 anonim ***** válasza:

Az önbizalmadat növeszd egy kicsit.

Ha leszidnak valamiért, vagy elrontasz valamit még nem vagy sz@r ember, ezt kéne tudatosítanod magadban. És akkor nem csúszik ki a lábad alól a talaj ilyen helyzetekben.

2012. aug. 29. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!